• Sēņu risoto

    Vietējais top!
    9. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Baudi rudens garšas ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Gatavo buljonu. Katliņā ielej ūdeni, sēņu buljona kubiņu un uzvāra.
    • Pannā izkausē sviesta kubiņu, pievieno sagrieztas sēnes un apcep.
    • Pēc tam palielā pannā ielej olīveļļu, pievieno smalki sagrieztus ķiplokus, sagrieztus pētersīļus un apcep.
    • Pieber rīsus un apmaisa.
    • Pēc mirkļa pielej baltvīnu un apceptās sēnes, atkal apmaisa.
    • Tad, nepārtraukti maisot, ik pa laikam pievieno kausiņu buljona.
    • Procesu atkārto, līdz buljons beidzies un rīsi mīksti.
    • Kad risoto gatavs, liek uz šķīvja, pārkaisa rīvētu cieto sieru.
    • Dekorē ar zaļumiem un maziem novārītiem vilnīšiem.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē