• Pašgatavotas seksa rotaļlietas – jauna tendence intīmpreču nozarē

    Reklāmraksts
    20. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mūžsena problēma, kas nomāc daudzus pārus, ir greizsirdība un bailes no nodevības. Ekonomiskā krīze vienmēr ir saistīta ar nepieciešamību doties peļņā uz ārzemēm. Aprēķini lieicina, ka Somijā vien strādā 100 000 igauņu. Ģimenes paliek mājās un cilvēki cenšas veidot digitālas attiecības. Ir arī daudz uzņēmumu vadītāju, priekšnieku un speciālistu, kas pastāvīgi dodas komandējumos. Arī Igaunija šajā ziņā ne ar ko neatšķiras. Visa Rietumu pasaule dzīvo līdzīgā tempā.

    Īslaicīga atšķirtība no mīļotā cilvēka nozīmē arī tukšumu guļamistabā. Acis sāk lūkoties apkārt un cilvēki tuvību cenšas atrast ārpus attiecībām. Tāpēc arī seksa rotaļlietas kļūst arvien populārākas, lai saglabātu dvēseles labklājību. Jauna tendence, kas vīriešiem ļauj atstāt mājās daļiņu sevis, ir pēc saviem izmēriem izgatavots falla imitators vai vibrators.

    Cloneboy izstrādājumu popularitāte ir iespaidīga un tos ir ļoti viegli lietot. 3D dzimumloceklis ātri un droši tiek izgatavots no kvalitatīva silikona. Tas atbilst visiem reāla dzimumlocekļa parametriem un ir labākais intīmajām zonām. Ar Cloneboy tavs mīļotais vienmēr būs kopā ar tevi.

    Uz dzimumlocekļa, kad tas ir erekcijas stāvoklī, jāuzvelk dzimumlocekļa gredzens, lai erekcija saglabātos pēc iespējas ilgāk. Izgatavošana ir ļoti vienkārša un jautra, un viss nepieciešamais ir iekļauts komplektā.

    Cloneboy – izgatavo pats savu falla imitatoru

    Cloneboy – tava mīļotā vīrieša dzimumlocekļa vibrējoša kopija

    Kā karantīnas laikā padarīt attiecības temperamentīgākas?  

    Galvenais, par ko bieži aizmirst, stimulējot G punktu, ir lubrikanta izmantošana, kas jālieto pēc iespējas bagātīgākā daudzumā. Sievietēm vaginālā penetrācija bez mitrināšanas ir nepatīkama un neveic galveno funkciju – uzbudināt! Lubrikanti uz ūdens bāzes ir vislabākā izvēle intīmajām zonām un ir piemēroti jebkurai seksa rotaļlietai. Īpaši svarīgi ir izmantot lubrikantu klitora masāžas laikā. Siekalas ātri nožūst un rezultātā rodas berze, nevis orgasms.

    Gandrīz 75 procenti sieviešu orgasmu sasniedz, stimulējot klitoru, tāpēc tas jādara pareizi.

    Ir ļoti daudz un dažādu ierīču klitora masāžai. Dažām ir sūkšanas funkcija, dažas vibrē, bet dažas dara gan vienu, gan otru. Atliek tikai izvēlēties sev piemērotāko. Ja klitors ir ļoti jūtīgs, būtu jāsāk ar saudzīgākām seksa rotaļlietām. Parasti starp ierīces cenu un jaudu ir tieša saistība un vajadzētu izvēlēties lētākās seksa rotaļlietas. Zinātnieki ir pievērsušies pāru seksuālajai baudai un ir izstrādājuši dažādas seksa rotaļlietas, kuras pāri var izbaudīt kopīgi.

    Vibrators pāriem

    Kāpēc orgasma sasniegšanai vajadzīgs tik ilgs laiks?

    10 līdz 20 procenti sieviešu orgasmu vispār neizjūt. Ir patīkamas sajūtas, taču līdz uzbudinājuma trīsām viņas nenonāk. Tomēr Radītājs ir ļoti labi parūpējies par sievietēm, dāvājot tām klitoru ar 8000 nervu galdiem, tas ir divas reizes vairāk nekā vīrieša dzimumloceklī. Bieži tiek uzskatīts, ka nav normāli, ja vaginālā penetrācija sievietei nesniedz orgasmu, lai gan realitātē tas ir normāli. Tikai desmit procenti sieviešu baudas virsotnes sasniedz bez piepūles. Taču lielākajai daļai sieviešu orgasma sasniegšanai ir nepieciešama klitora stimulēšana.

    Visjūtīgākās sieviešu erogēnās zonas ir:

    • klitors
    • G punkts
    • krūtis

    Orgasma krēmi palīdz sievietēm, kurām ir ļoti grūti sasniegt orgasmu

    Vairums orgasma krēmu jeb tā sauktie šķidrie vibratori ir speciāli radīti klitora jutīguma palielināšanai. Uzklājot krēmu, rodas kņudoša sajūta un sievietes apmierinātība baudas brīdī kļūst spēcīgāka. Dažas sievietes orgasma krēma iedarbību salīdzina ar sajūtu, kad mēles gals pieskaras deviņu voltu baterijai. Orgasma krēmi izraisa dažādas sajūtas, sākot no tūlītēja sildoša efekta un beidzot ar elektriski pulsējošo vibrāciju. Tas viss palielina klitora uzbudinājumu un mitrumu.

    Orgasma krēmi

    Pilnu piedāvājumu skatiet e-veikalā! Ir vērts ieskatīties!

    Lai jums draiskas baudas!

    Melnais Kaķis

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē