• Pasaulē vispārdotākās seksa rotaļlietas

    Reklāmraksts
    27. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pilsētu pārvaldes parasti ir konservatīvas un jautājumus par tādu foršu tēmu kā sekss neizskata. Ņujorkas pilsētas pārvalde izmēza putekļus savos gaiteņos un COVID-19 ietekmē ir izdevusi ikonisku instrukciju, kurā iesaka seksu ar sevi, jo tas ir visdrošākais veids. Šī pilsētas pārvalde propagandē seksa rotaļlietu izmantošanu stresa mazināšanai. Galu galā, laimes pamatā ir seksuālā apmierinātība.

    Taču seksa rotaļlietu ir daudz. Vispirktākās seksa rotaļlietas Amazon TOP palīdz orientēties šajā raibajā pasaulē un ļauj saprast, kuras seksa rotaļlietas reāli veic savu uzdevumu. Pēc Fox News datiem Amazon vietne ir pārspējusi savu tirdzniecības konkurentu Walmart tieši pateicoties faktam, ka Walmart nepārdod seksa rotaļlietas. Tiešsaistes tirdzniecība kļūst aizvien populārāka, jo tā ir ērta un diskrēta, un uzvar tie, kuri atpazīst, ko cilvēkiem vajag.

    Ko pērk sievietes, lai pašas sevi iepriecinātu?

    AmazonTop 1 (Seksa rotaļlieta kurai ir vairāk nekā 7000 vērtējumu no 4,5 līdz 5 zvaigznītēm, tādējādi vari būt pilnīgi pārliecināta, ka šī mantiņa ir patiešām laba!)

    Top 1: Seksa rotaļlieta, kas sūc klitoru un vibrē G punktā- Chisa

    Nopērkamo seksa rotaļlietu Amazon TOP sievietes raksturo šādi: „Tik spēcīgu orgasmu vēl nekad nebiju izbaudījusi!”

    G punkta orgasmu ar klasisko penetrāciju sievietes sasniedz reti. 75% orgasmu sievietēm notiek klitorā. Chisa sūkā klitoru, masējot visus 8000 klitorā esošos nervus. G punkta masāžai šī palīgierīce ir aprīkota ar jaudīgu motoru. Šī “divi vienā” masāža ar desmit dažādiem režīmiem katrai sievietei garantē spēcīgu orgasmu.  

    Top 2:  Zaķītis-vibrators klitora un G punkta stimulēšanai

    Uzlādējams, no medicīniskā silikona izgatavos jaudīgs zaķītis Brilly Glam Erik

    Erik izmērs ir atbilstošs:   Ø 3,5 × 22 cm. Šī palīgierīce labi izskatās un masē klitoru un G punktu ar diviem motoriem un desmit dažādiem vibrācijas ātrumiem, ļaujot jebkurā brīdī atrast vispiemērotāko. Izgatavots no medicīniskā silikona, iespējams, labākais risinājums intīmajai zonai. Viegli nomazgāt ar ziepēm un siltu ūdeni. 

    Top 3: Visiekārojamākā ģeniālā seksa rotaļlieta Amazon vietnē, kuru bieži izpērk

    Seksa rotaļlieta „No. Seven“, kura laiza un sūkā klitoru

    Labas lietas ilgi neaizkavējas un Amazon visiekārojamāko seksa rotaļlietu sarakstā dominē ģeniāla seksa rotaļlieta, kurai ir gan klitora laizīšanas, gan sūkāšanas funkcija.  

    Trešā vispirktākā seksa rotaļlieta Amazon vietnē ir vienkārši ģeniāla!  75% sievietes orgasmu notiek klitorā. Seksa rotaļlieta „No. Seven“ laiza un sūkā klitoru tā, kā nespētu neviens vīrietis. Ar pirkstiem vai mēli klitora orgasmam ir nepieciešamas 20–40 minūtes, bet ar šo mantiņu tikai dažas. Uzklājiet uz klitora ūdens bāzes lubrikantu un sāciet izbaudīt. Tūkstošiem sieviešu ir atzinušas, ka šī ir viņu mīļākā rotaļlieta.  

    Ko iegādājas pāri?

    Top 1: Vibrators Tev un Viņai „We Love“

    Atliek vien nospiest pogu un vibrators pārim „We Love“ sāks dzimumakta laikā masēt sievietes G punktu un klitoru, izmantojot desmit dažādus režīmus. Vibrators pāriem garantē spēcīgu seksuālo baudu un ārkārtīgi spēcīgu orgasmu abiem partneriem. Šis vibrators ir ļoti elastīgs un ideāli pielāgojas sievietes klitoram. Tajā pat laikā vibratora otra puse ir novietota uz sievietes G punkta un ir gatava spēcīgai masāžai. Vīrietim bauda kļūst spēcīgāka, jo orgasma izraisīšanai tieši viņš ievada dzimumlocekli dziļāk un spēcīgāk makstī uz G punktam un kontrolē, cik spēcīga ir partneres masāža. 

    Klitora stimulētājs Satisfyer „Pro 2“ mīlas priekšspēlei

    Satisfyer ir viena no sieviešu un vīriešu visu laiku mīļākajām seksa rotaļlietām. Tas ir tāpēc, ka ar klasisko vaginālo penetrāciju sievietei ir ļoti grūti sasniegt orgasmu. Klitora masieris ar gaisa stimulāciju ir labākais palīgs vīrietim savas sievietes apmierināšanai.  

    Ko pērk vīrieši?

    Vīrieši ir iecienījuši diskrētus masturbatorus.  Amazon TOP sarakstā dominē uzlādējams vibrējošs masturbators, kas vīrietim sniedz pavisam citu un nebijušu seksuālo baudu.  

    Vibrējošs  masturbators „WINKI“ mīļotās lingam masāžai vai draiskulībām vienatnē

    Patentētais „Winki“ sniegs vīrietim pavisam jaunu baudu. Tā zīdaini mīkstais korpuss, kas izgatavots no medicīniskā silikona, aptver peni savās skavās. Baudu var regulēt ar desmit dažādiem vibrācijas režīmiem. „Winki“ ir simtprocentīgi ūdensizturīgs, to var uzlādēt ar USB un ir ļoti jaudīgs.

    Izmantojams uz ereģēta peņa vai pirms uzbudināšanās kopā ar mīļoto vai vienatnē. Roka var nogurt un var apnikt. Uzņēmums Sextech iri izstrādājis speciāli vīriešiem paredzētus diskrētus, autentiskus un vibrējošus masturbatorus, kas sniedz lielāku baudu un dažādību… visu, kas kairina erotiskās sajūtas.

    Silikona gredzeni penim – vislabākais vīrieša palīgs, lai paildzinātu erekciju

    Gredzeni penim pagarina vīrieša erekcijas ilgumu un palīdz vīrietim un sievietei izjust vienlaicīgu orgasmu, jo parasti vīrietim orgasma iestājas daudz agrāk nekā sievietei un bauda ir pavisam neilga.  

    Gredzens penim nepastiprina baudu, taču, ja gredzenu noņem pirms kulminācijas, orgasms kļūst daudz spēcīgāks. Erekcija ir daudz stingrāka un ilgstošāka. 

    Ko pērk īpaši draiski baudītāji?

    Vairums baudītāju ir diezgan konkrēti un izmanto vibrējošus anālos aizbāžņus. Pātagas un roku dzelži ir izklaide visdrosmīgākajiem.

    Anālais aizbāznis ar kristālu sirds formā  

    Vibrējošs anālais aizbāznis Elys

    Atrodi sev vai savam mīļotajam draiskus līdzekļus seksuālās dzīves dažādošanai no e-veikala piedāvājuma.

    Nosūtam diskrētā iepakojumā, nenorādot paciņas saturu un izcelsmi.

    Lai jums draiskas baudas!

    Tava, Melns Kakis

     

     

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē