Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Mājās cepta maize

    Vietējais top!
    24. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gatavo kopā ar Vietējo top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5
    • Palielā bļodā ieber 400 g miltu, pievieno siltu pienu, cukurā atdzīvinātu raugu un kārtīgi samaisa.
    • Tad nedaudz pārkaisa ar miltiem, pārklāj ar dvieli un atstāj uz 30 minūtēm uzrūgt.
    • Kad mīkla uzrūgusi, pievieno atlikušos miltus, mīkstu sviestu, sāli un sēklas. Mīklu kārtīgi samīca, līdz tā nelīp pie rokām.
    • Kantaino kēksa formas cepamtrauku iesmērē ar sviestu un pārber ar miltiem, liekos miltus noberot nost.
    • Traukā ievieto mīklu, pārklāj ar dvieli un atstāj uz stundu uzrūgt.
    • Pēc stundas maizes mīklu pārsmērē ar sakultu olu un liek cepties cepeškrāsnī 150 grādos 1 stundu, tad 200 grādos 30 minūtes. 

    Receptes tapušas sadarbībā ar veikalu tīklu Vietējais top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē