• Liellopa krūtiņa ar dzērveņu mērci

    Vietējais top!
    4. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Bļodiņā samaisa kūpinātu papriku, Kajennas piparus, sāli, brūno cukuru, ķiploku pulveri, sīpolu pulveri un piparus – šis būs garšvielu maisījums cepetim.
    • Cepešpannā ar ieklātu foliju vienu otram blakus liek liellopa krūtiņas gabalus.
    • Pārlej ar olīveļļu un pārber ar garšvielu maisījumu. Visu kārtīgi ierīvē gaļā no abām pusēm. Cieši nosedz ar foliju.
    • Cep cepeškrāsnī 160 grādos aptuveni trīs stundas vai līdz gaļa ir mīksta.
    • Katliņā lej ūdeni, liek cukuru, dzērvenes, citrona sulu, krustnagliņu. Vāra 15 minūtes.
    • Pasniedz ar dzērveņu mērci un rozmarīnu.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē