• Lieliska atpūta visai ģimenei Jūrmalā

    Reklāmraksts
    3. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Foto no publicitātes materiāliem
    Iesaka zīmola Cloudberry autore, divu bērnu māmiņa Linda Ķuze. Sadarbībā ar Jūrmalas pilsētu.

    Linda ar ģimeni parasti plāno aktīvu atpūtu, labprāt ceļojot kopā ar bērniem pa Latviju un ārpus tās. ´Esot mājās ar mazuli, brīvdienās izrauties no ierastās vides ir īpaši svarīgi,ª uzsver jaunā māmiņa. Šoreiz savu dzimšanas dienu Linda ar ģimeni izvēlējās pavadīt Jūrmalā – Latvijas lielākajā kūrortpilsētā.

    Linda ar ģimeni iesaka Jūrmalu kā labu vietu, kur izbaudīt brīvdienas kopā ar ģimeni: ´Pilsēta ir ērti sasniedzama un piedāvā daudz dažādu aktivitāšu. Šoreiz tās visas mums neizdevās izmēģināt, tāpēc būs iemesls atgriezties.ª Linda aicina svinēt dzīvi un vairot prieku ikdienā. Jūrmala ir viena no piemērotākajām vietām, lai izkrāsotu savas ziemas dienas.

     Viesošanās laikā ģimene uzturējās Boutique Hotel Mama viesnīcā, kas izceļas ar ekscentrisku interjeru. ´Mēs dzīvojām divstāvu numuriņā. Tas bija ļoti plašs un ērts. Tā trīs lielākie plusi: otrajā stāvā ir telpa bērniem, viesojoties ilgāku laiku, ļoti noderīga ir virtuve, un trešā svarīgā lieta ir tā lokācija – tuvu visiem galvenajiem interešu punktiem,ª uzsver Linda. Jūrmalā ir vairāk nekā 30 viesnīcu, no kurām gandrīz puse piedāvā arī spa pakalpojumus.

    Ziemas bagātības Jūrmalā

    Jūrmala ir unikāls galamērķis visos gadalaikos, arī ziemā. Nemainīgi populārākā pastaigu vieta, protams, ir pludmale. Doties pastaigā var arī diennakts tumšajā laikā, jo pludmalē ierīkota gandrīz kilometru gara, apgaismota koka laipa pastaigām posmā no Dzintaru koncertzāles Turaidas ielā līdz Tirgoņu ielai.

    Skaistu dienu dabā var nosvinēt ar karstu dzērienu kādā no Jūrmalas kafejnīcām… Ja ģimenes tradīcija ir laiski iesākt brīvdienu rītus, var doties vēlajās brokastīs. Baudīt maltīti restorānā priežu meža ielokā, Lielupes krastā ar skatu uz upi vai Jūrmalas tūrisma sirdī Jomas ielā – izvēles iespējas ir plašas.
    Vairāk informācijas par vēlajām brokastīm: visitjurmala.lv (uzzini/sezonas-aktualitate).

    Spirdzinoša pastaiga mežā

    Pastaiga pa mūžzaļu un smaržīgu priežu un egļu mežu var kļūt par lielisku sākumu brīvdienai dabā. Klusākos pilsētas mežos dzīvo arī stirnas, zaķi un lapsas. Ja būsiet uzmanīgi un acīgi, varbūt starp krūmu zariem pamanīsiet kādu kautrīgu meža dzīvnieku.

    Linda kā lielisku pastaigu galamērķi iesaka Ragakāpas dabas parku pie Lielupes ietekas jūrā, kur jau vairākus gadsimtus uz vienas no lielākajām Latvijas kāpām aug Jūrmalas visvecākās priedes, dažas pat vairāk nekā 300 gadu senas.
    Viena no parka takām ir paredzēta tieši priežu aplūkošanai (dēļu laipu kopējais garums ir divi kilometri). ´Ļoti liels pluss ir koka dēlīšu celiņi, kas padara parku pieejamu gan vecākiem ar bērnu ratiem, gan cilvēkiem ar īpašām vajadzībām,ª atzīst Linda. Savukārt Pumpuros slejas slavenās Raiņa priedes – dzejnieka mūzas piejūras kāpās. Pumpuru mežs ir kā skaists parks, kur iemītās taciņas ved augšup un lejup pa klajiem zaļu sūnu pauguriem.

    Izbaudi kultūras dzīvi!

    Jūrmalas teātrī Linda ar ģimeni izbaudīja krāsainu, dinamisku un bērniem viegli uztveramu izrādi Patiess stāsts par Čingo Babu, Lielo Gliemezi un Jūras Karaļa bēdām. Jūrmalas teātris var lepoties ar deviņām iestudētām izrādēm, kā arī regulārām viesizrādēm. Jūrmalā ir iespēja baudīt kultūru dažādos mākslas un kultūras centros, kā arī vairāk nekā desmit muzejos un izstāžu zālēs.

    Sasmelies gaismu!

    Tikpat lielisks galamērķis ģimenēm ar bērniem ir Dzintaru mežaparks, kas apmeklētājiem piedāvā dažādas aktīvas izklaides. Jau trešo reizi Dzintaru mežaparks ir pārvērties pasakaini skaistā Gaismas parkā. Ziemā lampiņu virtenes spīd visspožāk un samtainā, melnā tumsa pārtop brīnumzemē – starp priedēm un melleņu mētrām var sastapt no tūkstošiem LED lampiņu darinātus skulpturālus gaismas tēlus (lāčus, ežus, vāveres), virs galvas mirdz zvaigžņots Piena Ceļš, bet parka tilts kā mirdzošs jūras vilnis aicina to izstaigāt roku rokā ar saviem mīļajiem.

    Aktīvām izklaidēm kopā ar bērniem

    Ziemas prieku kārotāji var doties uz Majoru sporta laukumu, kur daļēji atklātā ledus hallē ir iespējams izbaudīt slidošanas priekus visai ģimenei. Slidotāji var ņemt līdzi savas slidas vai arī iznomāt tās uz vietas. Informāciju par cenām un publiskās slidošanas laikiem var apskatīt mājaslapas
    https://jssc.jurmala.lv/ sadaļā Majoru sporta laukums.

    www.visitjurmala.lv

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē