• Labākie piedāvājumi no Melns Kaķis

    Reklāmraksts
    26. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Vasara ir laiks, kas svārciņi kļūst īstāki, bet sievietes skaistums un seksuālā enerģija plūst pāri malām. Ja ne tagad, tad kad vēl var izmantot aizraujošas seksa rotaļlietas un dažādas pozas, padarīt pikantāku savu seksuālo dzīvi?!

    KLITORU SŪCOŠS VIBRATORS CHICKIE

     

    Chickie – tas ir draisks klitora stimulators, kas sūc klitoru tā, kā to nespēj izdarīt neviens vīrietis. Klitorā ir 8000 nervu galu un 75% sieviešu orgasmu notiek tieši klitorā. Chickie ir ūdensizturīgs, tu to vari lietot pat peldoties jūrā. Chikie sūc klitoru 16 dažādos režīmos un to var uzlādēt ar USB. Chickie ir pārklāts ar zīdaini gludu medicīnisko silikonu. 

    VIBRĒJOŠS ANĀLAIS KORĶIS UN KLITORA STIMULATORS “DIVI VIENĀ” PRINCETTE PUPPYPUS  

    Princette Puppypus ir draisks un diskrēts daudzfunkcionāls vibrators. Izmanto to klitora stimulēšanai vai anālajai baudai. Katrs tā kājiņas gals vibrē patstāvīgi, bet lielā galviņa ļauj izbaudīt piesātinātākas vibrācijas. Gan galviņa, gan kājiņas ļauj to ērti turēt rokā. Printsett Puppypus – tas ir universāls un eiforisks pavadonis. USB uzlāde, ūdensizturīgs, pārklāts ar zīdaini gludu medicīnisko silikonu. Tā galviņa un kājiņas vibrē klusi un jaudīgi, piecos dažādos ātrumos un vibrācijas veidos.

    VĪRIEŠIEM PAREDZĒTS ORĀLĀ SEKSA SIMULATORS TENGA AERO RING  

    Tenga Aero piedāvā vīriem vēl nebijušu orālā seksa baudu. Šis stimulator sūc dzimumlocekli ar desmit dažādiem intensitātes režīmiem, lai jebkurā brīdī varētu izvēlēties vispiemērotāko. Piedāvājumā ir 2 modeļi, kuru saturam ir atšķirīga struktūra: Cobalt – delikāta, slāņaina struktūra, un Silver- skrūvjveida struktūra. Tenga – tas ir visā pasaulē vīriešu visiemīļotākais un jaunākais modelis.

    IEMAUKTI AKTĪVAM PĀRIM DAŽĀDĀM DOGGIE POZĀM

    Doggie poza sniedz sievietei ekstra spēcīgu G punkta stimulāciju. Iemaukti dažādām Doggie pozām padarīs seksu jautru, bet penetrāciju vieglu. 

    SEKSUĀLA VEĻA – VISLABĀKAIS LOMU SPĒĻU IEROSINĀTĀJS  

    Apkalpošana numuriņā… jūs mani izsaucāt? Draiska medmāsiņa, skolniece…. Kurš vīrietis gan nesapņo par slikto meiteni, kuras galvā ir daudz draisku domu. Seksuāla veļa ir visnevainīgākais lomu spēles elements, kas guļamistabā var ienest pārmaiņas. 

    AR MOBILO LIETOTNI VADĀMS VIBRTORS PĀRIEM

    Vibrators pāriem dzimumakta laikā stimulē sievietes klitoru un G punktu. Vīrietis izbauda penetrāciju ciešākā makstī un ar spēcīgu mīļotās orgasmu. Double Joy vibrācijas var vadīt ar mobilās lietotnes palīdzību pat no pasaules otras malas. Ļauj kontrolēt savu baudu mīļotajai un atpūtini savas rokas. 

    PIRKSTVEIDA VIBRATORS FIFTY SHADES OF GREY  

    Pirkstveida vibrators spēcīgai klitora un G punkta vibrācijai. Klitorā ir 8000 nervu galu. Tas ir vairāk nekā jebkurā citā ķermeņa vietā. 75% sieviešu orgasmu notiek tieši klitorā, bet masējot ar roku vai mēli, ir nepieciešamas vidēji 20 minūtes. Ar pirkstveida vibratoru baudas virsotnēs nokļūsi tikai dažu minūšu laikā! 

    EREKCIJAS STIMULATORS LIBIDO JELLY SPĒCĪGĀKAI EREKCIJAI

    LibidoJelly – tas ir tirgū pirmais šķidrais, erekcijas stimulators, kas ātri iesūcas ādā. Aktīvās vielas sāk darboties jau dažu minūšu laikā. Paņem 1 paciņu gēla un izspied tieši uz mēles. Ja vēlies, vari to iejaukt glāzē ūdens.   

    Tavs pirkums un piegāde ir konfidenciāla. Atrodi Melns Kakis e-veikalā sev un savai mīļotajai draiskas seksa rotaļlietas. 

    Lai jums draiskas baudas!

    Tava

    Melns Kakis

     

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē