• Labākā dāvana bērnam – aizraujoša un pamācoša spēles pieredze!

    Reklāmraksts
    28. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Vai meklējat tādu dāvanu, kas jūsu bērnam sagādās īpašu prieku un ar ko bērns pavadīs laiku, rotaļājoties stundām ilgi? LEGO DUPLO ir viens no iecienītākajiem rotaļlietu zīmoliem pasaulē, un tā daudzveidīgie spēļu komplekti ir ideāla dāvana Ziemassvētkos un citos īpašos notikumos.

    Laiks, ko bērni pavada kopā ar vecākiem, ir ļoti svarīgs, īpaši mūsdienu ikdienas steigā. Īstenojiet dažādas lomu spēles, ļaujiet vaļu iztēlei, asiniet prātu, pilnveidojiet bērna hobijus un uzziniet vairāk par savu jaunāko paaudzi caur jautrām rotaļām ar dažādajiem LEGO DUPLO sērijas komplektiem pirmsskolas vecuma bērniem! Tā ir koša un aizraujoša dāvana, kas liks bērna acīm mirdzēt no prieka arī ilgi pēc tam, kad svētki būs galā.

    Kaut arī LEGO dibinātājs Ole Kirks Kristiansens jau 1932. gadā Billundas pilsētā sāka ražot koka rotaļlietas, leģendāros LEGO klucīšus viņš sāka ražot vien 23 gadus vēlāk. Savukārt 1963. gadā Kristiansens uzrakstīja uzņēmuma manifestu, kurā īpaši bija norādīts «visu vecumu intereses” un drīz pēc tā gadā visā pasaulē tika izlaisti pirmie LEGO klucīši, kas paredzēti maziem bērniem. Tie bija divreiz lielāki par »parastajiem" klucīšiem, tāpēc arī tika izveidots nosaukums DUPLO — «duplus» (latīņu valodā «dubults»).

    Mācīties vēl nekad nav bijis tik jautri!

    Interaktīvais Tvaika lokomotīves (Steam Train 10874) komplekts palīdzēs attīstīt bērna iztēli un apgūt agrīno lomu spēļu prasmes, lai baudītu nebeidzamus ceļojumus un piedzīvojumus, turklāt to var izmantot jau no 2 gadu vecuma. Komplektā ir iekļauta lokomotīve, ko piespiežot, tā sāk braukt, pieci darbības klucīši, kurus var novietot uz sliežu ceļiem, lai vilciens ieslēgtu gaismu, radītu trokšņus vai mainītu virzienu, kā arī dzelzceļa stacija un daudz kas cits, kas pārņems zinātkāra bērna interesi stundām ilgi. Papildus pieejama arī lietotne lejupielādei, lai atklātu vēl vairāk rotaļu iespēju, tostarp tālvadības pults funkciju, kā arī atjautīgus uzdevumus, ko paveikt kopā. 

    Elpu aizraujoši glābšanas darbi

    Lielisks sabiedrotais piedzīvojumu kāriem glābējiem, kuriem patīk spraigi notikumi! Rosīgs ugunsdzēsēju depo (Rescue Fire Station & Helicopter 10970) ir domāts piedzīvojumu kāriem mazajiem glābējiem, kuriem patīk spraigi notikumi! Jo šajā komplektā ir tik daudz, ko izpētīt un iztēloties, veicot aizraujošu ugunsdzēsēju misiju. Komplekts ietver ugunsdzēsēju figūras, Push&Go ugunsdzēsēju mašīnu ar kāpnēm, šļūteni, gaismām un sirēnu, helikopteru un jautru ugunsdzēsēju depo, kas iedvesmos bezgalīgiem glābšanas darbiem. Daudzpusīgajā komplektā ietilpst arī ātrās reaģēšanas slīdnis, durvis, kas šūpojas, kad kravas automašīna brauc cauri, uguns elements un rīki tā dzēšanai, gulta, krēsls, galds, karte, pica un daudz kas cits, kas palīdzēs bērniem izprast dažādas sociālas lomas, būvējot depo un rosoties par to. Šis daudzpusīgais, praktiskais rotaļu komplekts ir piepildīts ar mācību prieku bērniem no 2 gadu vecuma un ļauj vecākiem dalīties vērtīgos attīstības pavērsienos ar savu pirmsskolas vecuma bērnu.

    Jautrība Āzijas džungļos

    Izzināt savvaļas pasauli vēl nekad nav bijis tik vienkārši — LEGO DUPLO Āzijas savvaļas dzīvnieku komplekts (Wild Animals of Asia 10974) ir neatkārtojama Āzijas savvaļas imitācija! Šeit dzīvo ziloņu mazuļi, pandas, tīģeri, pērtiķi, putni un sarkanās pandas. Lai spēle būtu reālistiskāka, komplekts ietver īpašu skaņas bloku, kas atskaņo reālistiskas džungļu skaņas. Ar šo komplektu jūsu bērns ne tikai iepazīs eksotiskos dzīvniekus un to dabisko biotopu, bet vienlaikus arī attīstīs mazuļu valodu, sociālās un kognitīvās prasmes un sīko motoriku. Šis 116 detaļu rotaļu komplekts ir ideāla dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos vai jebkurā citā īpašā notikumā bērniem, kam patīk savvaļas piedzīvojumi un kuri vēlas rūpēties par planētu un tās dzīvniekiem.

    Plašāka informācija par LEGO komplektu sērijām dažāda vecuma bērniem pieejama zīmola mājas lapā.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē