• Ko darīt kopā ar skolniekiem ziemas brīvlaikā?

    Reklāmraksts
    23. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Gandrīz visi bērni bez izņēmuma gaida ziemu, lai beidzot varētu pikoties, šļūkt no kalna, slidot, taisīt eņģeļus sniegā, rakstīt Ziemassvētku vecītim vēstules un gaidīt foršas dāvanas!

    Par ziemu var priecāties gan savā pagalmā, gan pie skolas vai parkā, pat mežā! Taču dažreiz ziema mēdz aizkavēties vai pēkšņi “izkust”, sagādājot daudziem vecākiem izaicinājumu, kur meklēt piemērotas izklaides bērniem, ja mājās kļūst pārāk garlaicīgi.

    Ziemas svētku brīvlaikā, kad bērniem tiek dotas veselas 2 nedēļas atpūtai no mācībām,  vecākiem tajā pat laikā uzrodas gan pienākums bērnus aprūpēt 24h diennaktī, gan kārtīgi nodarbināt kustīgos un rosīgos bērnus, meklējot gan atbilstošas izklaides bērniem, gan nodarbes, kur atstāt visu to enerģiju, kas plūst pāri malām. Jāatzīstas, ka lielu atvieglojumu pilsētā sniedz bērnu izklaides centri, piemēram, batutu parks ar milzu atrakcijām Jump Space, no kura sajūsmināti un patīkami noguruši iznāks ne tikai bērnu, bet arī viņu vecāki.

    Mēs piemeklējām 6 izcilas idejas, kur un kā nodarbināt bērnus ziemā vai kur svinēt bērnam dzimšanas dienu, ja ārā valda auksts un drēgns laiks.

    Batutu parks “Jump Space”

    facebook.com/JumpSpaceRiga

    Šis nepārspējamais izklaides centrs bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem ļauj ne tikai no sirds izlēkāties dažnedažādos veidos, bet arī spēlēt atraktīvas spēles, rīkot sacensības, turnīrus, nometnes vai vienkārši priecāties no sirds vienatnē! Šeit tiek piedāvātas arī bērnu ballītes un citi jautri pasākumi bērniem, iespēja uz vietas pasūtīt picas, dzērienus, kūkas un citus gardumus. Pavadīt laiku foršā vietā ir katra bērna sapnis!

    Izklaides parks „ADVENTICA“

     

    facebook.com/AdventicaLV

    Ik gadu simtiem bērnu izvēlas svinēt savu dzimšanas dienu tieši šeit. ADVENTICA ir pieejamas ne tikai 6 rotaļīgi dekorētas ballīšu istabas, bet arī šķēršļu trases, elektrokartingu kartodroms, interaktīvās spēles, lielākā LEGO kontruktoru istaba, bumbiņu zona ar bumbiņu ūdenskritumu, zonu mazuļiem un māmiņām un citas elpu aizraujošas izklaides dažāda vecuma bērniem. Sarīkojiet mazuļu randiņu vai bērnu brīvdienu pārsteigumu neparastā vietā!

    Boulings bērniem „O’Learys”

    rigaplaza.lv

    Boulings jau gadu desmitiem neiziet no modes. Tas ir viens no vienkāršākajiem un pieejamākajiem komandu sporta veidiem, turklāt, tas neprasa lielas investīcijas. Košas gaismas, stilīga mūzika, jautra kompānija un trāpīgs metiens ir īpašā veiksmes formula ikvienā boulinga spēlē. Uz viena celiņa var spēlēt līdz pat 6 spēlētājiem, un speciāli priekš bērniem boulinga celiņš tiek papildu aprīkots ar bortiņiem, lai spēle noritētu bez aizķeršanās.

    Klinšu kāpšana

    facebook.com/falkorsboulder

    Rāpšanās pa imitētu klints sienu var būt gan aizraujoša, gad elpu aizraujoša! Klinšu kāpšana jeb boulderings stiprina ķermeni, attīsta domāšanu un ķermeņa koordināciju, turklāt šo sporta veidu var piekopt jebkurā vecumā. Bērniem tā būs ideāla vieta, kur izlādēties un reizē gūt neaprakstāmas emocijas un pieņemt ātrus lēmumus ekstrēmos apstākļos! Rāpšanās sienas piedāvā „Falkors boulderinga centrs”, “Kāpšanas zāle Virsotne”, “Gandrs”.

    Kartingi

    facebook.com/bikerniekuhalle

    Gribat, lai bērni iejūtas autovadītāja lomā? Kartingi ir bērniem droša un pieejama izklaide, kas ļauj izjust dzinēja spēku un likt lietā visas savas iegūtās vadīšanas iemaņas. Tas ir lielisks dienas plāns – kartinga hallē spilgtas emocijas varēs gūt gan bērni, gan viņu vecāki. Ziemā dodieties uz „Biķernieku kartinga halli”, „Kartinga namu XL Riga“ vai «HIGH VOLTAGE» kartingu hallēm.

    Kino apmeklējums

    facebook.com/ApolloKinoLV

    Filma ir lielisks iemesls, lai pavadītu laiku ārpus mājas kopā ar bērniem. Decembris ir laiks, kuru daudzas kino studijas izvēlas ilgi gaidītām pirmizrādēm, iepriecinot fanus un citus kino mīļus ar blokbāsteriem un kases grāvējiem. Lai kino apmeklējums šķistu maģisks, izvēlieties vienu no vēlākajiem seansiem un dodieties no tā uz mājām ar kājām (ja tas, protams, ir iespējams). Veltiet uzmanību arī pašmāju kino ražojumiem, tā atbalstot gan jaunos, gan esošos kinorežisorus.

    Meistarklases bērniem

    Iemācīties cept kūku, picu vai izgatavot krelles, locīt origami? Bērniem ir visas iespējas atklāt jaunus talantus vai iemācīties radoši izpausties neparastos un aizraujošos kursos. Meistarklases bērniem tiek rīkotas dažādās tematikās un vietās: sākot no šokolādes gatavošanas darbnīcām līdz pat mēbeļu apgleznošanas tehnikām. Dažas idejas, kur pierakstīt savas atvases – kliņģera gatavošana “Lāču” ceptuvē, fotokursi iesācējiem “Clover photo studio”, picu darbnīca “Naples” restorānā, niršana iesācējiem daivinga klubā “Jūras vējš”.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē