• Ķiršu deserts ar kraukšķi

    Hortex recepte
    26. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ginta Vītola
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Pagatavo kraukšķi desertam, sajaucot visas sastāvdaļas. Liek ledusskapī, kamēr gatavo pārējo.
    • Saldētos ķiršus atlaidina, notecina, sajauc ar kļavu sīrupu vai cukuru, kanēli, rīvētu citrona miziņu, vaniļas ekstraktu un sāli.
    • Cieti izšķīdina trijās ēdamkarotēs ķiršu sulas, pievieno ķiršu maisījumam.
    • Liek nelielā cepamtraukā, pārlaista kausētu sviestu, pārdrupina pagatavoto auzu pārslu maisījumu.
    • Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 30–40 minūtes, līdz virsa ir apcepusies zeltaina, kraukšķīga un ķirši gar malām burbuļo.
    • Padzesētu pasniedz ar putukrējumu vai saldējumu deserta trauciņos.

    Materiāls tapis sadarbībā ar HORTEX.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē