• Kādu gaisa atsvaidzinātāju mājai izvēlēties?

    Reklāmraksts
    20. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Patīkams un svaigs gaiss iekštelpās rada mājīgu sajūtu. Kā izvēlēties telpas gaisa atsvaidzinātāju? Primāri svarīgi, lai tieši Jums, kā mājas saimniekiem, patiktu kāds gaisa atsvaidzinātājs tiek lietots Jūsu mājās, telpās, kur Jūs ikdienā uzturaties visvairāk. Ne vienmēr pietiek tikai ar telpas izvēdināšanu, lai telpā iegūtu patīkamu aromātu. Var gadīties, ka telpa nav ilgi vedināta un tajā ir sastājies gaiss, tad lielisks palīgs būs Jūsu iecienītā aromāta gaisa atsvaidzinātājs.

    Elektriskie gaisa atsvaidzinātāji

    Lielākoties piedāvājumā ir elektriskie gaisa atsvaidzinātāji un gaisa atsvaidzinātāji ar kociņiem. Katrs var izvelēties to, kas šķietami ir ērtāk. Vai arī izmēģināt abus veidus un saprast, kurš ir piemērotāks. 

    Ne vienmēr gaisa atsvaidzinātājs, ko būsiet izvēlējušies Jums būs tīkams. Piemēram, ja Jums patīk svaigs piparmētru aromāts, jārēķinās, ka dažādiem ražotājiem var būt nianses piparmētru atsvaidzinātāju smaržā – stiprāka, vājāka smarža utt. Patieso smaržu Jūs patiešām varēsiet izbaudīt un «saprast» tikai tad, ka jau mājas vidē lietosiet šo atsvaidzinātāju. 

    Gaisa atsvaidzinātājs ar kociņiem ir ērts un praktisks. Jums atliek tikai kociņus ievietot smaržu pudelītē un priecāties par lielisko mājas aromātu. Kad pudelītes šķidrums būs beidzies, tad arī varēsiet iegādāties citu gaisa atsvaidzinātāju vai arī iegādāties citus kociņus. Nebūtu ieteicams kociņus aiztikt ar rokām, bet šim nolūkam izmantot salveti. 

    Mājas parfimērija var būt arī lielisks interjera dizaina elements, kas papildinās Jūsu telpu ne tikai ar lielisku un patīkamu aromātu, bet saskaņosies ar apkārtējo telpas tematiku. Ņemiet vērā, ka smarža var būt arī ļoti noturīga, ja smaržkociņu pudelīti novietosies vietā, kur ir minimāla gaisa plūsma. Katrs to var izraudzīties pēc savām sajūtām un regulēt smaržas intensitāti. 

    Gaisa atsvaidzinātājus varat atrast dažādu ziedu un augļu smaržās, kas arī ir vieni no iecienītākajiem izvēļu variantiem. Tas visdrīzāk ir saistīts ar to, ka  cilvēkiem patīk svaigi un maksimāli dabīgi aromāti, kas var piepildīt viņu mājvietu. Jāsaka, ka svaigi griezti ziedi telpā smaržo salīdzinoši īsu brīdi un Jums būs grūti tikai no ziediem telpā uzturēt svaigu un smaržīgu aromātu. 

    Gaisa atsvaidzinātājs - dāvana

    Gaisa atsvaidzinātājs var būt arī lieliska dāvana, ar ko iepriecināt otru cilvēku. Īpaši, ja Jūs zināt, kāds aromāts šim cilvēkam liekas patīkams, Jūs varat sagādāt jaukus mirkļus, pasniedzot šādu dāvanu. Tuvojoties Līgo un Jāņiem, Jūs varat kā simbolisku dāvanu Līgai vai Jānim izvēlēties kādu patīkama aromāta gaisa atsvaidzinātāju, kas ikdienā var likt par Jums iedomāties, kad telpā izplatīsies Jūsu dāvātā atsvaidzinātāja smarža.

    Ja esat iecienījuši kādu konkrētu gaisa atsvaidzinātāju un regulāri to lietojat, tad pārmaiņas pēc varat pārsteigt savus mājiniekus un izvēlēties kādu jaunu aromātu, kas Jūsu mājvietā ienesīs svaigas un jaunas vēsmas. Iespējams, ka vasaras sezonā tik bieži Jūs neaizdomājaties par gaisa atsvaidzinātāja iegādi, bet kāpēc gan to nedarīt tieši tagad?  Ja dosieties uz veikalu, lai iegādātos gaisa atsvaidzinātāju, tad iespējams, ka veikalā būs iespējams izmēģināt atsvaidzinātāja paraugu, lai saprastu, vai attiecīgais aromāts Jums ir piemērots.

    Plašs gaisa atsvaidzinātāju klāsts ir e-veikalā 220.lv, kas ļaus jebkuram no Jums piemeklēt savam mājoklim atbilstošāko gaisa atsvaidzinātāju, kas padarīs mājas gaisu patīkamu, svaigu un atspirdzinošu. Varat izvēlēties sev ērtu piegādes veidu, lai gaisa atsvaidzinātājs gandrīz vai nākamajā dienā būtu pie Jums ar pakomāta vai kurjera starpniecību.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē