• Kā siltumnīcā iegūt ražu ātrāk un izaudzēt vairāk?

    Reklāmraksts
    23. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ierastajās plēves siltumnīcās esam ieraduši sākt rosību vien tad, kad pavasaris jau pilnā plaukumā, bet līdz ar pirmajām rudens salnām sezona noslēdzas. NANO polikarbonāta siltumnīcas ļaus sezonu iesākt agrāk un turpināt ilgāk, turklāt iegūt ievērojami dāsnāku ražu.

    Jaunais NANO polikarbonāts ir baltā polikarbonāta uzlabotā versija – tas papildināts ar gaismas pārveidošanas īpašībām. NANO polikarbonāts ne tikai saglabā visas parastā polikarbonāta priekšrocības, bet arī nodrošina kaitīgā ultravioletā (UV) starojuma pārveidošanu augiem labvēlīgā gaismas spektrā. Rezultātā augi saņem vairāk enerģijas un pateicas jums, nodrošinot bagātīgāku ražu. Ražīguma pieaugums var sasniegt pat 48%, salīdzinot ar parastajā siltumnīcā iespējamo. Polikarbonāta loksnēs iestrādātās NANO daļiņas nodrošina augiem īpaši draudzīgus sarkanās gaismas viļņus (λ=660 nm), kas atbilst fotosintēzes augstākajam punktam, tātad palīdz augļiem nogatavoties ievērojami ātrāk. Svarīga NANO polikarbonāta īpašība, ko novērtēs visi siltumnīcu īpašnieki, ir ūdens atgrūšana. Uzlabotais NANO polikarbonāts ir apstrādāts ar pretkondensāta slāni, kas atgrūž ūdeni un nepieļauj lielu kondensāta piļu veidošanos uz polikarbonāta loksnēm siltumnīcas iekšpusē. Ja šī pretkondensāta slāņa nav, tad kondensāta pilieni, nonākot uz augiem, veicina sēnīšu un citu slimību izplatīšanos.

    Kāpēc NANO polikarbonāts ir tik īpašs?

    • Universāls materiāls. NANO polikarbonātu var izmantot visu veidu siltumnīcās, kā arī logu vietā lopu novietnēs.
    • UV drošs. NANO polikarbonāts nelaiž cauri kaitīgo ultravioleto starojumu, bet gan pārvērš to labvēlīgā starojumā, nodrošinot augiem maksimālu komfortu, nodrošinot jums lielisku ražu.
    • Ātrāk un vairāk. Ja audzējat pārdošanai, NANO polikarbonāta siltumnīcās ražu varēsiet ievākt līdz pat 3‒4 nedēļām agrāk nekā kaimiņš vai konkurents. Turklāt ražas apjoms pieaugs līdz pat 1,5 reizēm.
    • Uzlabo augu veselību. Pateicoties materiāla pretkondensāta slānim, uz augu lapām nekrājas ūdens pilieni, kas var veicināt dažādu sēnīšu un citu slimību attīstību. Lapas ir sausas, bet augi veseli.
    • Draudzīgas siltumnīcu cenas
    • 2 × 4 m – no 226 €
    • 3 × 4 m – no 261 €
    • 3 × 6 m – no 348 €
    • 3 × 8 m – no 434 €
    • 3 × 10 m – no 520 €

    Uzziniet vairāk par NANO siltumnīcu veidiem, izmēriem un cenām AVERTO mājaslapā www.averto.lv.

    Aicinām apskatīt NANO siltumnīcas AVERTO izstādes laukumā ‒ Beberbeķu ielā 58, Rīgā, LV-1029, darba dienās no 9.00 līdz 18.00!  Zvaniet pa BEZMAKSAS tālruni 80205305, un AVERTO siltumnīcu eksperti sniegs jums nepieciešamo konsultāciju!

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē