• Ir slikti priecāties par kāda nāvi. Ja vien tas nav ods.

    Reklāmraksts
    11. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: www.pexels.com
    Pasaulē ir divas šausmīgas skaņas. Krītiņa čīkstoņa, kad vīlusies matemātikas skolotāja uz tāfeles raksta tavu vārdu. Un oda sīcoņa klusā vasaras naktī. Pieņemot, ka šī raksta lasītājs skolas solu jau pametis, gribam runāt par otro no minētajām.

    Mūsdienās ir pieejamas neskaitāmas lietas, kas brīvdabas ballītes, pasēdēšanas dārzā un vienkāršu dzīves baudīšanu padara īpaši ērtu un patīkamu. Nojumes un lapeneskamīni un grilli, ērtas un praktiskas dārza mēbeles un karsēšanās kubli tīrai, plikai laimei. 

    Bet, ak vai – šo mantu radīto prieku var sabojāt kāds pilnīgs sīkums. Ods. It kā nepietiktu ar nākamā rīta dabiskajām grūtībām, tām komplektā Māte Daba vēl pievieno niezošas pumpas. Arī iepriekšējais vakars nebūs izdevies, ja pusi no tā pavadīsi vicinoties, lamājoties, pliķējot sevi un apkārtējos. 

    Tam ir risinājums – īpašas pretodu lampas, kas insektus ne tikai pievilina, bet arī nogalina – zibenīgi un maksimāli humāni, izmantojot elektroenerģijas impulsu. Ieguvums – no lidoņiem brīva atmosfēra. Lai saprastu, kāpēc šīs lampas tiešām izcili darbojas, uz brīdi iztēlosimies, ka esam odi. 

    Tu lido un vēlies ēst un vairoties. Lai radītu nākamo paaudzi, nepieciešams pareizs un sabalansēts uzturs. Asinis ir ideālas! Bet kā zināt, kurā no simtiem apkārtējo objektu tās ir un kurā to nav? Vienkārši – siltumu izstarojošie (dzīvie) objekti būs īstie! Tā tu atpazīsti dzīvniekus un cilvēkus no visas pārējās, negaršīgās pasaules. Un, jo siltāks objekts – jo vairāk asiņu, jo tuvāk ādai tās ir (vieglāk iegūstamas). Lūk – viens tāds spožs un ļoti spīdošs karājas virs svinētāju galvām! Tu lido tam kāt, grasies piezemēties un «BZZZAKTS!», tava dzīve ir galā. 

    Pretodu lampas iespējams novietot uz dažādām virsmām vai pakarināt pie sienas. Tās barošana notiek ar 220V kontaktdakšu. Jāparūpējas, lai tajā netiek ūdens (lietus, izlijušas glāzes u. tml.) kā arī mazi un ziņkārīgi pirksteļi. Kad lampā sakrājas mirušie odi, tā jāiztīra. Šīs rekomendācijas ievērojot, tavs plānotais dārza tusiņš būs patīkams, baudāms un no nelūgtiem lidojošiem ciemiņiem brīvs. 

    Pasteidzies – iegādājies pretodu lampu savlaicīgi, jo tā ir prece, pēc kuras ir liels pieprasījums, siltajai sezonai sākoties. Un tā būs klāt jau pavisam drīz! 

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē