• ELGON – Tavu matu skaistumam!

    Reklāmraksts
    30. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    ELGON profesionālā matu kopšanas kosmētika no Itālijas tagad pieejama arī Latvijā!

    Kosmētikas zīmols ELGON par matu skaistumu un veselību rūpējas jau no 1970.gada, sadarbojoties ar frizieriem visā pasaulē un šobrīd šī zīmola produktus iespējams iegādāties 76 valstīs Eiropā, ASV, Āzijā un Āfrikā.

    ELGON misija ir piedāvāt jaunākās inovācijas matu kopšanā Itālijā ražotos produktos ar individuālu pieeju, iedalot tos sešās kategorijās – matu krāsošana, kopšana, veidošana, balināšana, taisnošana un matu kopšanas produkti vīriešiem.

    ELGON matu kosmētikas unikalitātes noslēpums ir rūpīgi veidots produktu sastāvs, izvēloties tikai augstas kvalitātes sastāvdaļas, tādejādi nodrošinot profesionālu matu kopšanu gan salona, gan mājās apstākļos.

    ELGON REFIBRA līnijas produktu sastāvā ir patentētais REDOXINA 2.0 komplekss, kā galvenās sastāvdaļas ir hialuronskābe un augu bāzes keratīns, kas spēcina matus, piešķir tiem elastīgumu, atjauno mata sķiedru, padara tos vieglāk veidojamus, mitrina matus un galvas ādu kā rezultātā mati iegūst veselīgu mirdzumu.

    ELGON ARGAN līnijas produktu sastāvā galvenais komponents ir argāna eļļa, saukta arī par „šķidro Marokas zeltu”, kas tiek iegūta no argāna koka augļiem. Argāna koks tiek uzskatīts par vienu no vecākajām koku sugām pasaulē un ir vairs sastopams tikai Marokas dienvidaustrumu daļā. Argāna eļļa nodrošina matus mitrinošu, barojošu un aizsargājošu efektu, kā rezultātā tie iegūst veselīgu mirdzumu.

    ELGON SUBLIMIA līnijas produktu sastāvā ir hialuronskābe, augu keratīns, zilalģu un zaļaļģu ektrakts, zīda proteīni un pantenola ekstrakts. Šie produkti piešķir matiem vieglumu un mirdzumu, aizsargā pret karstumu, taisnojot vai lokojot tos, un citiem kaitīgiem ārējās vides faktoriem.

    Jaunums! ELGON PRIMARIA produktu līnija pret matu izkrišanu. Skaisti un mirdzoši mati sākas ar veselu galvas ādu, tādēļ šo produktu galvenā iedarbība vērsta tieši uz rūpēm par galvas ādas veselību. Sastāvā esošās aktīvās vielas uzlabo mikrocirkulāciju, stimulē matu ataugšanu un stiprina tos. Visu šīs līnijas produktu sastāvā ir REDENSYL komplekss, kas bagātināts ar cinku, lapegeles un zaļās tējas ekstraktiem un-PREBIOTIC komplekss, kas nodrošina galvas ādas mikrobioma dabīgo līdzsvaru. Papildus vēl produkti satur gurķa, ābola, laima un jūras aļģu ekstraktus.

    ELGON IMAGEA līnijas produktu sastāvā ir no augiem iegūtas organiskas izejvielas atbilstoši ekoloģiskās kosmētikas standartiem – olīveļļa, Andu kvinojas ekstrakts, granātābolu ekstrakts, apelsīnu eļļa, Laosas violeto rīsu ekstrakts. Šo produktu iepakojuma materiāls ir bioplastmasa, kas izgatavota no cukurniedrēm, tādejādi rūpējoties arī par vidi un ilgtspējību.

    ELGON matu kopšanas kosmētiku vari iegādāties Mēness aptieka aptiekās un e-menessaptieka.lv, amarina.lv un 220.lv interneta veikalos.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē