• Dārzeņu kesadiljas

    Hortex recepte
    26. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ginta Vītola
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Saldēto dārzeņu maisījumu ber pannā uzkarsētā eļļā, apmaisot lēni cep, līdz dārzeņi ir mīksti un apcepušies, pēc garšas iemaisa sāli, piparus un čili pārslas.
    • No pannas noņem. Pannu viegli ieeļļo, liek tajā tortiljas plāksni, pārklāj ar 1/3 sarīvēta siera, lēni karsē, līdz siers pakūst un tortiljas apakša ir apcepusies.
    • Pusi plāksnes līdz vidum pārklāj ar 1/3 cepto dārzeņu.
    • Pārloka virsū tortiljas neapklāto pusi. Ar lāpstiņu viegli piespiež un noņem no pannas.
    • Pannu atkal viegli ieeļļo un to pašu atkārto ar pārējām divām plāksnēm.
    • Katru kesadilju sagriež trijās daļās, pasniedz karstas, klāt liekot kādu mērci pēc izvēles.

    Materiāls tapis sadarbībā ar HORTEX.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē