• Cūkgaļas filejas cepetis

    Vietējais top!
    5. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Sarīvē divas ķiploku daiviņas. Gaļu liek bļodā, pievieno sarīvētas ķiploka daiviņas, nedaudz olīveļļas, gaļas garšvielas, sāli un piparus.
    • Visu kārtīgi iesmērē gaļā. Atstāj ledusskapī uz stundu ievilkties.
    • Kad gaļa ievilkusies, pannā lej olīveļļu un apcep gaļu no visām pusēm brūnu.
    • Kartupeļus sagriež lielos gabalos.
    • Cepešpannā lej olīveļļu, liek gaļu, apkārt kārto kartupeļus, burkānus, zaļās pupiņas, sviesta pupiņas un uz pusēm pārgrieztu ķiploku. Pievieno sāli pēc garšas.
    • Cep 180 grādos 90 minūtes, gaļu ik pa laikam aplejot ar šķidrumu no cepamtrauka.
    • Kad cepetis gatavs, dekorē ar rozmarīna zariņu.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē