• Ceļojums ar Miķeli iedvesmos iesācējus un pārsteigs rūdītos

    Reklāmraksts
    10. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aizdomāsimies… Ir rīts, kas savu burvības potenciālu zaudē līdz ar pretīgo modinātāja skaņu, kas liek sirdij gaisā apmest kūleni un piezemēties uz asfalta, un pirmā doma vēl mulsi samiegotajā prātā steidz smacēt ar sagaidāmo dienas steigu. Tam seko apjausma par neizpildītajiem darbiem darbā, nepabeigtajiem mājas darbiem un nesaņemtajām atbildēm e-pastā. Drudžains skrējiens uz vannasistabu, kur ledaini auksts ūdens uz sejas liek saprast, ka ir vēl viens cīniņš priekšā – bērni jāmodina, brokastis jāgatavo, drēbes jāizvēlas un jāatrod pazudusī kurpe. Un tak vēl tas suns! Tikmēr sirds joprojām sāp par vakardienas strīdu ar dzīvesbiedru, neapmaksātajiem rēķiniem un nospiedošo nogurumu, kas ieķēries plecos uz palikšanu. Un tā katru rītu…, kaut sirds izmisīgi lūdzas pēc atelpas. Viss! Ir laiks zvanīt Miķelim!

    Ceļotājs un ceļvedis Miķelis jau gadiem dāvā cilvēkiem unikālu pārgājienu, apslēptā iepazīšanas un nenovērtējamu uzzinātprieku. Turklāt Miķeli vada un virza pārliecība, ka ikviena cilvēka sirdī mīt neizskaidrojama tieksme doties ceļā, meklēt un atklāt jaunas vietas, pārvarēt šķēršļus un sajust piedzīvojumu garšu. Ceļojumi ir kā dzīves eliksīrs, kas dāvā neizmērojamu gandarījumu un atvieglojumu no ikdienas rūpēm. Ceļojot mēs atbrīvojamies no stresa, atgūstam līdzsvaru un atklājam pasauli ar bērna acīm – pilnām apbrīnas un gatavām pieņemt nezināmo.

    Katrs ceļojums ir stāsts, kas gaida, lai to izdzīvotu. Un Miķelis, kurš ir sertificēts gids ar bagātīgu pieredzi, piedāvā pārgājienus, kas pārvērš ikdienišķo par neparastu piedzīvojumu. Viņš pārziņā un plašajā piedāvājumu klāstā ir mini ekspedīcijas pa unikāliem maršrutiem Rīgā, Pierīgā un citviet Latvijā, atklājot pārsteidzošas dabas un vēstures bagātības, kuras ikdienā bieži un visticamāk paliek nepamanītas.

    Pats Miķelis tic, ka, lai ceļojums kļūtu par piedzīvojumu, nav obligāti jāceļo uz tālām zemēm. Bieži vien visinteresantākie piedzīvojumi gaida tepat blakus. Ir tikai jāspēj atvērt sava uztvere jaunai pieredzei un atliek ļauties nezināmā burvībai. Jebkurš ceļojums ar Miķeli ir iespēja iepazīt pašus pārsteidzošākos spotus un slēptākos nostūrus mums apkārt, kam ikdienas steigā mēs lepni vai aizelsušies aizbliežam garām neapstājoties.

    Turklāt, ceļošana ir arī perfekts veids, kā saliedēt kolektīvu, stiprināt saites ar draugiem vai patīkami pārsteigt ģimeni. Kopīgs ceļojums noskaņo visus ceļabiedrus uz vienas frekvences, jo visiem ir kopīgs ceļš, mērķis un piedzīvojums. Pārgājienos mēs dalāmies ne tikai ar kopīgām aktivitātēm, bet arī ar emocijām, smiekliem un pārdomām, kas rada dziļāku sapratni un tuvību. Un tam visam ir praktiski neizdzēšams, ilgstošs un prātā paliekošs efekts.

    Miķeļa rīkotajos pārgājienos mēs ne tikai iepazīstam jaunas takas, bet pats būtiskākais – arī paši sevi un cilvēkus mums apkārt. Ceļošana sniedz neizsakāmu brīvības sajūtu, caur kuru mēs piedzīvojam personīgu izaugsmi. Miķelis, ar savām plašajām zināšanām ģeogrāfijā, vēsturē un ceļošanas pieredzē, ir ideālākais un piemērotākais ceļvedis, kas palīdzēs izbaudīt šo brīvības un piedzīvojumu sajūtu.



    Miķelis piedāvā dažādus pārgājienu maršrutus gan Rīgā, gan Pierīgā, kā arī citviet Latvijā. Viņš ir ieguvis Rīgas gida apliecību un Pierīgas gidu sertifikātu, kā arī bērnu nometņu vadītāja apliecību. Šīs zināšanas un pieredze ļauj viņam piedāvāt kvalitatīvus un aizraujošus pārgājienus visdažādākajām grupām.

    Ceļojot mēs vairs nedomājam par ikdienas rūpēm un aizmirstam par stresu, iedziļinoties dabas skaistumā un vēsturiskajā šarmā. Miķelis vienmēr ir gatavs aizvest uz vietām, kuras šķietami nav interesantas, bet kurās viņš spēj izstāstīt aizraujošus stāstus un faktus. Tas ir tāpēc, ka katrs ceļojums ar Miķeli ir ne tikai pastaiga dabā, bet vienmēr arī izzinošs un aizraujošs piedzīvojums.

    Lai rezervētu pārgājienu vai saņemtu vairāk informācijas, sazinies ar Miķeli pa tālruni vai e-pastu, kas tāpat kā piedāvātie ekskursiju maršruti un cita būtiska informācija atrodama mikeliscelo.lv mājas lapā. Miķelis ar prieku un vislielāko aizrautību palīdzēs organizēt neaizmirstamu piedzīvojumu kolektīviem, individuālām grupām, klasēm un draugu kompānijām.

    Ir rīts. Skan modinātājs. Un apjausmu lēnām pārņem kristāltīrs, sen nebaudīts prieks, jo šodien būs ceļojums…

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē