• Biešu zupa

    Vietējais top!
    3. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Katlā ar ūdeni liek cūku ribiņas, sāli un novāra.
    • Kad sāk veidoties putas, tās noņem.
    • Pēc tam caur sietu nokāš buljonu no novārītās gaļas.
    • No kauliem atdala novārīto gaļu un sagriež.
    • Sarīvē burkānus un bietes.
    • Pannā ar olīveļļu liek sarīvētos burkānus un bietes, cep apmēram piecas minūtes, līdz burkāni un bietes ir apcepušies.
    • Nokāsto buljonu lej katlā.
    • Smalki sagriež kāpostu, kartupeļus sagriež kubiņos.
    • Buljonam pievieno kāpostus. Vāra 10 minūtes.
    • Pievieno kartupeļus, apceptos burkānus un bietes, no ribiņām atdalīto cūkgaļu un piparus pēc garšas.
    • Vāra 20 minūtes. Kad zupa gatava, pasniedz ar skābo krējumu un pārkaisa ar sagrieztiem lociņiem.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē