• Biešu uzkodas

    Vietējais top!
    3. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Novāra bietes, līdz tās gandrīz mīkstas, sagriež šķēlēs aptuveni 5 mm biezumā.
    • Kārto uz cepampannas un cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes.
    • Ceptās biešu šķēles kārto uz šķīvja. Uz katras šķēles liek virsū krēmsiera piciņu un siļķes gabaliņu, kuru nedaudz iespiež krēmsierā, lai virsma būtu līdzenāka.
    • Pa virsu kārto noslēdzošo biešu šķēļu kārtu. Virsū uzspiež krēmsiera rozītes.
    • Dekorē ar baziliku.
     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē