Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Biešu uzkodas

    Vietējais top!
    3. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Novāra bietes, līdz tās gandrīz mīkstas, sagriež šķēlēs aptuveni 5 mm biezumā.
    • Kārto uz cepampannas un cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes.
    • Ceptās biešu šķēles kārto uz šķīvja. Uz katras šķēles liek virsū krēmsiera piciņu un siļķes gabaliņu, kuru nedaudz iespiež krēmsierā, lai virsma būtu līdzenāka.
    • Pa virsu kārto noslēdzošo biešu šķēļu kārtu. Virsū uzspiež krēmsiera rozītes.
    • Dekorē ar baziliku.
     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē