• Ābolu un brūkleņu kūka

    Vietējais top!
    8. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Baudi rudens garšas ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Bļodā sakuļ olas ar cukuru.
    • Pievieno kefīru, sodu un vaniļas cukuru. Maisot lēnām pievieno miltus.
    • Sagriež kubiņos divus ābolus, pievieno mīklai.
    • Mīklā ieber arī veselas brūklenes, visu samaisa.
    • Apaļo cepešpannu iesmērē ar sviestu un izkaisa ar miltiem.
    • Ielej sagatavoto kūkas mīklu, virsmu dekorē ar sagrieztām ābolu šķēlīšu pusītēm.
    • Pārkaisa ar cukuru un kanēli.
    • Cep cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 45 minūtes, gatavību pārbauda ar kociņu.
    • Kad kūka gatava, pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar svaigām brūklenēm.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē