• Dziedātāja Patrisha par piedzīvoto mobingu: Bija grūti, jo jaunietim ir svarīgi iederēties

    Mobings skolā
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Dziedātāja Patrisha sarunā ar Andri Buli apstiprina, ka skolas gados ar mobingu saskārusies tādā līmenī, ka labākais lēmums bijis pāriet uz tālmācību. Lai gan atmiņas par negāciju uzplūdiem mēdz joprojām uzplaiksnīt, viņai ir izdevies tikt ar šo dzīves posmu galā.

    Jaunā dziedātāja Patrisha, pilnajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, pēdējo gadu laikā plaši izskanējusi uz mūzikas skatuvēm, sadarbojoties ar dažādiem Latvijas māksliniekiem.

    Viena no svaigākajām sadarbībām ir šī gada pavasarī kopā ar reperi Helviju Fiņķi. Šobrīd Patrīcija veiksmīgi un mērķtiecīgi turpina savu ceļu, nedomājot, ko apkārtējie par to teiks, taču skolas laikā tā nebija. Viņa atklāti ir stāstījusi, ka pusaudžu gados ir piedzīvojusi mobingu.

    «Tad bija grūti, jo tev kā jaunietim ir svarīgi iederēties. Tev gribas ieiet klasē un saņemt pretī čau vai sveiki, bet kad es sāku virzīties, tad mani sagaidīja ar ļaunu smīnu,» atminas Patrisha.

    Latvijā mobings ir viena no izplatītākajām problēmām, ar ko cīnāmies jau gadiem.

    Nav noslēpums, ka Eiropā esam vieni no pirmajiem ar augstāko mobinga līmeni sabiedrībā. Pēdējo gadu laikā daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki atklāti ir atzinušies, ka skolas laiks neesot bijis viegls, taču tikuši tam pāri.

    Jautājot Patrishai, kā viņa tika pāri, jaunā dāma atzina, ka tas nebija viegli, bet tas bija jārisina.

    «Tas nebija viegli, jo katram tas ceļš ir savādāks, kā tu to risini, un vai tu vispār to risini. Es sākumā to nerisināju, bet tas nāca gaismā – tad nācās to risināt,» saka Patrisha.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē