• Uzņēmējs Ivars Auziņš auklē mazuli un tirgo kaņepju produktus

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    Gita Vīksne
    13. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Uzņēmējs un aktieris Ivars Auziņš jau vairākus mēnešus ir pilna laika tētis un priecājas, ka šis laiks izstiepies garāks.

    «Jūtos burvīgi, jo šobrīd esmu bērna kopšanas atvaļinājumā. Tam vajadzēja noslēgties 29. martā, taču mans atvaļinājums tika pagarināts par mēnesi. Attiecīgi pārmaiņas Dailes teātrī mani šobrīd īsti neskar,» atzīst Auziņš, kurš pie mazuļa auklēšanas tika neilgi pirms savas 50. jubilejas. 

    Pērn ar sievu Ievu viņi sagaidīja nākam pasaulē pirmo kopējo atvasi. Ivaram ir arī pieaugusi meita no iepriekšējām attiecībām.

    «Esmu nedaudz ietaupījis līdzekļus, tādēļ pavadu mierīgi laiku kopā ar ģimeni. Turklāt paralēli darbam teātrī nodarbojos ar kaņepju produktu ražošanu,» teic viņš. «Nav ne jausmas, kā šis laiks ietekmēs teātru nākotni. Ļoti ceru, ka cilvēki pēc tik ilgās distancēšanās gribēs doties uz izrādēm, izbaudīt klātesamību. Uzskatu, ka teātris nekad nevarēs palikt tikai virtuāls. Tas tomēr nav kino.

    Teātris pieprasa klātbūtni un atrašanos vienā telpā kopā ar aktieriem. No otras puses, teātris ir masu pasākums, un tādiem zaļā gaisma, visticamāk, tiks dota pašiem pēdējiem. Cik esmu runājis ar man pazīstamiem ārstiem, siltais vasaras laiks visā, kas šobrīd notiek, ieviesīs pozitīvas pārmaiņas.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē