• Šonedēļ pievērs uzmanību saviem sapņiem. Uzzini, ko tie nesīs tieši tev!

    Horoskopi
    Jana Reķe
    22. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pierakstiet sapņus!
    Foto: F64
    Pierakstiet sapņus!
    Astroloģe Jana Reķe piekodina – pievērsiet uzmanību sapņiem, intuīcijai un nojausmām, arī tām, kas šķiet biedējošas. Galveno ideju noteikti piefiksējiet, tas būs svarīgs vēstījums.
    Nākamais: Auns

    Sācies  līdzjūtības un nojausmu pilns mēness cikls Zivs zīmē. Tas mudinās pievērsties iekšējai pasaulei, nonākt saskaņā ar sevi.

    Nedēļa piemērota tam, lai sev uzburtu vīziju, kas jūs iedvesmo tik ļoti, lai pārrautu ieradumu un baiļu radītos valgus, ļautu ieraudzīt likumsakarības, piedzīvot negaidītas atklāsmes ar izjūtām un tēliem. Tas palīdzēs nojaust jūsu dzīves lielos mērķus, kādam – pat misiju.

    Pievērsiet uzmanību sapņiem, intuīcijai un nojausmām, arī tām, kas šķiet biedējošas. Pierakstiet, zīmējiet, izdejojiet, izdziediet un ļaujiet tām būt. Galveno ideju piefiksējiet, būs svarīgs vēstījums, bet tā iztulkošanai var būt vajadzīgs laiks vai zinoša cilvēka palīdzība.

    No 20. februāra līdz 17. martam būs grūti ar samierināšanos un kompromisiem. Jārēķinās, ka vieta savām vēlmēm, ideāliem un priekšstatiem, visticamāk, būs jāizcīna, jo neviens labprātīgi negribēs atteikties no iespējas paņemt no jums vairāk.

    No 24. līdz 26. februāra pēcpusdienai pievērsiet lielāku uzmanību ķermenim. Teiciens – kas labi pastrādājis, var labi atpūsties – sevi attaisnos. Ieteicams mierīgs un sabalansēts dienas ritms. Labs laiks, lai dotos uz masāžu vai spa, neaizmirstot arī par gardām maltītēm.

    27. februārī atsāksies aktivitāšu virpulis, kad daudz būs jārunā, jātiekas un jārisina. Dzīve var ieraut notikumu virpulī, kad visa kā ir ļoti daudz.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē