• Frīdenberga līgavai jaunas attiecības?

    Slavenības
    Baiba Medne
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    16. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Liene Pētersone
    Ir pagājis jau vairāk nekā gads, kopš mūziķa Valtera Frīdenberga vairs nav starp mums. Taču viņa radinieku un paziņu konflikti ar Valtera līgavu nerimst. PDz šonedēļ vēsta – Kristīni vaino mūziķa pelnu piesavināšanā un nu jau – arī slepenā romānā ar kādu Valtera kolēģi.

    «Es saprotu, ka tagad jauniem cilvēkiem ir citas morāles normas, bet publiski izlikties par sērojošu līgavu, bet dzīvē darīt ko citu – tas man nav saprotams,» PDz gada nogalē saņēma kādu sašutuma pilnu vēstuli. Rakstītājs sevi dēvēja par Žani un dalījās savos novērojumos. «Ir jocīgi lasīt presē, kā Kristīne Paegle stāsta par lielo mīlu pret Valteru un viņas lielajām sērām, tajā pašā laikā jau no šī gada jūlija pa savas mājas logu, kas ir vērsts uz Valtera sētu, vērot ko citu. Proti, Kristīne slepus piekopj attiecības ar citu vīrieti,» vēstīja Žanis un piebilda, ka minētais vīrietis esot kāds Latvijā populāras grupas mūziķis. «Būtu vismaz kaunējusies no apkārtējo māju iemītniekiem, cienījuši Valtera piemiņu un darījuši to kaut kur citur – prom no apkārtējo acīm, bet nevis Valtera mājā un sētā,» turpināja viņš.

    «Tam vajadzētu būt pagodinoši – kāds cilvēks iet gulēt un ceļas ar domu par mani. Taču patiesībā tas ir nogurdinoši,» PDz atzina Valtera Frīdenberga līgava Kristīne. «Cilvēkiem patīk, ka citi par kaut ko taisnojas. Bet, kad tu gada garumā dzirdi par sevi visādas lietas, vienā brīdī sev pasaki – viss, pietiek! Dažbrīd tas mani pat uzjautrina. Mēs, latvieši, esam tā audzināti – ārprāts, ka tikai citi par mani nepadomā kaut ko sliktu! Šis gads mani ir norūdījis. Pēc visa piedzīvotā gribas teikt – kur nu vēl vairāk…» sacīja Kristīne. Kā viņa komentēja vēstulē pausto informāciju par attiecībām ar kādu Latvijā populāras grupas dalībnieku, jau rīt uzzināsiet Privātās Dzīves dubultnumurā!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē