• Slavenības gadu sāk ar jaunu tēlu. Kā viņi izlīdzās bez friziera?

    Sabiedrība
    Anastasija Kuzminova
    27. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64. Instagram, Facebook
    Lai arī frizēties pandēmijas dēļ ir liegts, sabiedrībā zināmiem ļaudīm tas netraucē piedzīvot vizuālas pārvērtības.

    Ūsas audzē, atbalstot bārmeņus

    «Manas ūsas ir protests!» PDz uzsver bārmenis un uzņēmējs.

    Andris Reizenbergs bārdu nodzinis pagājušā gada nogalē – laikā, kad valdība lēmusi, kādus ierobežojumus uzlikt ēdināšanas uzņēmumiem. Viņaprāt, restorānos un ēstuvēs ir maza iespēja saslimt ar kovidu.

    «Mans vēstījums bija – bez bārdas esmu teju kā pliks nabags. Valdība pieņēma lēmumu visu aizvērt, bet es šādi vēlējos morāli atbalstīt kolēģus. Nodzinu bārdu, ko nebiju darījis septiņus gadus. Žiletes sen nebiju pircis, bet kaut kādu mājās atradu. Bārdas putu mājās arī nebija, aizņēmos no sievas krēmu,» atminas Andris. Kopš tā laika viņš audzē ūsas. «Ir jau iegājies, esmu saradis. Arī sievai patīk – tas ir galvenais,» smaida Andris. K

    ad bārmenis noņem sejas masku, apkārtējie mēdzot aizrādīt, ka viņš izskatoties vecāks. «Ir cilvēki, kuri vaicā, kad beidzot nodzīšu ūsas? Ir arī tādi, kuri slavē jauno stilu. Pats vēl nezinu, vai tās dzīšu nost. Varbūt pienāks brīdis, kad atkal vajadzēs pievērst sabiedrības uzmanību.»

    Uznācis rozā periods

    Dziedātāja Liene Šomase pagājušajā nedēļā pārsteidza ar spilgti rozā matiem. Par iemeslu, kādēļ blondīne veikusi tik krasas pārmaiņas, dziedātāja stāstīt nevēlas. Turklāt nedēļas beigās viņas gaišajos matos bija jaušama vairs tikai rozā atblāzma.

    «Apsveicu visus ar jauno Ūdensvīra laikmetu! Novēlu visiem PDz lasītājiem ik rītu doties pie spoguļa, uzsmaidīt tur redzamajam cilvēkam un pateikt: «Dzīve ir patiešām skaista!»,» aicina Liene.

    Frizējoties izgudro jaunvārdu

    Mūziķis JĀNIS ŠIPKĒVICS, iespaidojoties no jaunvārda mājsēde, rādījis jaunvārdu mājgrieze. Laikā, kad friziera pakalpojumi ir aizliegti, par skatuves mākslinieka stilīgo izskatu parūpējās viņa sieva Zane.

    Triks, kā nokrāsot matus

    Kulinārijas speciāliste MARIJA JANSONE dalās viltībā, kā parūpēties par matu krāsu, kamēr liegta iespēja doties pie friziera. Izrādās, viņa priekšroku dod aptiekā vēl joprojām nopērkamai matu krāsai. «Kamēr netieku pie frizieres, izlīdzos ar matu krāsu uz augu bāzes,» atklāj Marija.

    Apvalda matus ar dēla želeju

    Arī Ministru prezidents KRIŠJĀNIS KARIŅŠ šajā laikā pārdzīvo, ka netiek pie friziera, un šobrīd esot apaudzis tik ļoti kā vēl nekad. Viņš atzīst – lai savaldītu ataugušos matus, no dēla aizņemoties matu želeju.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē