• Slavenas dāmas noskaidro – kurš ir Latvijas seksīgākais vīrietis

    Interesanti
    Marta Kalniņa
    Lauma Lapsa
    17. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sandis Ozoliņš, Raimonds Celms,Intars Busulis.
    Sandis Ozoliņš, Raimonds Celms,Intars Busulis.
    Seksīga vīrieša galvenā pazīme nav tikai un vienīgi pievilcīgs izskats. Daudz nozīmīgāks ir intelekts, cilvēciskās īpašības un bagāta garīgā pasaule – pārliecinātas slavenības. Valentīndienai par godu žurnālam «Privātā Dzīve» sabiedrībā zināmas sievietes nosauca savus favorītus. Protams, kā jau dāmas, viņas izvirzījušas noteikumu: «Pats seksīgākais ir mans mīļotais, bet uzreiz pēc viņa…»

    Andris Bulis, aktieris

    Aktrise Raimonda Vazdika: «Tas ir aktieris, ar kuru   kopā esmu spēlējusi. Viņš ir iznesīgs, uzņēmīgs, skaists, talantīgs un darbīgs. Viņā ir ļoti daudz īpašību, kas nepieciešamas īstam vīrietim. Turklāt viņš ir lielisks kolēģis.»

    Intars Busulis, dziedātājs

    Dziedātāja Agnese Rakovska: «Viņš ir liela personība, ļoti harismātisks. Vienmēr atradīs kaut ko labu, ko otram cilvēkam pateikt. Ļoti empātisks un ar savu dabiskumu liek otram atplaukt. Viņa klātbūtnē visi jūtas labi un draudzīgi. Vienmēr prot pajokot, un tas sievietēm patīk visvairāk.»

    Jānis Domburs, žurnālists

    Aktrise Lelde Dreimane: «Viņš ir drosmīgs, uzņēmīgs un pat bezbailīgs, jo neatkarīgi un neatlaidīgi iestājas un cīnās par savu ideju. Allaž uzdrīkstas vairāk un nepiekāpjas saviem oponentiem.»

    Juris Žagars, Dailes teātra direktors

    Dailes teātra direktors JURIS ŽAGARS.
    Dailes teātra direktors JURIS ŽAGARS.

    Psihoterapeite Aina Poiša: «Viņš ir vīrišķīgs un vienmēr atrod jaunu potenciālu un izaicinājumu, kuru realizēt. Spēj piesaistīt cilvēkus ne tikai ar ārējiem dotumiem, bet arī harismu, pieredzi un izteiktām līdera dotībām.»

    Vilis Daudziņš, aktieris

    Dziedātāja Būū: «Tā intelekta un gaismas atblāzma, kas ir ap viņu, jau no bērnības mani ir apbūrusi. Esmu baudījusi Jaunā Rīgas teātra izrādes, tādēļ pret Vili manī mijas mīlestība un reizē arī liels respekts.»

    Sandis Ozoliņš, bijušais hokejists

    Uzņēmēja un influencere Katrīne Sauliete: «Viņš ir ne tikai populārs, bet arī ļoti vīrišķīgs. Viņu pazīstu personīgi, jo reiz raidījumā viņu pat intervēju. Man patika tas, kā viņš izturējās pret mani kā sievieti. Ļoti cieņpilni un galanti.»

    Mārtiņš Strods, dziedātājs

    Māksliniece Elita Patmalniece: «Grupas Baritoni dziedātājs ir foršs, simpātisks puisis ar labu dvēseli. Viņš ir ne tikai seksīgs, bet arī gaišs un ar labsirdīgu auru. Nav svarīgi, cik cilvēks ir fiziski uzpumpēts, bet gan tas, lai viņam būtu silta sirds.»

    Kristaps Jaudzems, ķīmiķis

    Labklājības ministre Anda Čakša: «Vīrieti seksīgu padara spēja rūpēties gan par citiem, gan arī par savu ķermeni un prātu. Ķīmiķis, Latvijas Universitātes Organiskās sintēzes institūta pētnieks tāds ir. Viņš ir ļoti tiešs, spēj pastāvēt par savu viedokli un ir gudrs kā jau zinātnieks un pētnieks. Turklāt ir pat noskrējis maratonu Londonā.»

    Mārtiņš Vilsons, aktieris un režisors

    Saeimas deputāte Ramona Petraviča: «Viņš pierāda, ka vīrietis var būt seksīgs ne tikai jaunībā, bet arī savos labākajos gados. No viņa dzirkstī seksapīls. Viņam ir patīkams smaids, acis un augums. Ar viņu runājoties, ir jūtams iekšējais spēks. Viņš neapšaubāmi atkausē sieviešu sirdis.»

    Raimonds Celms, aktieris

    Uzņēmēja Mārīte Kola: «Viņam piemīt harisma, manieres, aktiera dotības – valoda un prāts –, kā arī vīrišķība – spēks, izturība, drosme un cieņa pret sievieti. Raimonds Celms un mans vīrs Rihards ir dzimuši vienā pilsētā. Tātad seksīgākie vīrieši dzimst Alūksnē!»

    Jurģis Liepnieks, polittehnologs

    Jurģis Liepnieks
    Jurģis Liepnieks

    Multimāksliniece Elīna Maligina: «Viņš iemieso sevī līdzsvaru starp pelēko šūnu rezultatīvu noslodzi galvas smadzenēs un rūpēm par savu ķermeni. No malas skatoties, viņš ir nedaudz noslēpumains un neķītri pareizs. Tas kopumā ir labs cilvēcisko dotumu savienojums.»

    Ēriks Stendzenieks, reklāmists

    Režisore Žaklīna Cinovska: «Man nav mazāk par trim! Vīrietim nav jābūt smukam, jo «zaķi krīt» no citām īpašībām. Un tādu profila bildi kā Stendzenieks feisbukā var ielikt tikai džeks, kurš apveltīts ar super pašironiju un humora izjūtu.

    Lato Lapsas izteikumi un personāžu raksturojumi ir sulīgi, daiļrunīgi un tik precīzi! Dažreiz var nepiekrist, bet ar kādu intonāciju un sejas izteiksmi viņš to pasniedz… Koši!

    Man ir nācies būt vizītē pie Anatolija Danilāna. Viņa profesionalitāte ir apvienota ar pareizi uzmundrinošu attieksmi. Rezultātā es uzreiz kļuvu vesela! Kad Danilāns žurnālistēm sniedz intervijas, man gribas pakasīt viņam aiz auss, jo viņš ir tik tolerants, asprātīgs un koķets.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē