• Skaista līdz nagu galiņiem — slavenību manikīrs arī tavās mājās

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    Marta Kalniņa
    24. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Saka – skaistums izglābs pasauli. Šajā pavasarī skaistumkopšanas salona apmeklējums vairs nav tik ikdienišķs un pieejams, kā ierasts, taču koptas rokas un aktuāls manikīrs ir iespējams arī mājās.

    Konsultē Kinetics starptautiskā pasniedzēja, nagu kopšanas speciāliste OLGA ZARUCKA.

    Pandēmijas aktualitāte – īsi nagi

    «Ņemot vērā šā brīža situāciju, sievietēm iesaku pēc iespējas īsākus nagus. Turklāt īsi, dabiski nagi ir arī modē. To forma tiek izvēlēta, ievērojot rokas formu. Vienai labāk izskatās ovāla, citai – kantaina nagu forma.

    Saprotu arī dāmas, kuras ir pieradušas pie gariem nagiem un no sava ieraduma diez vai atteiksies. Tām iesaku vēl cītīgāk mazgāt rokas un ar birstītes palīdzību rūpīgi iztīrīt arī zem gariem nagiem.

    Kādu krāsu izvēlēties?

    Šajā pavasarī ļoti aktuāli ir nude toņi. Veidojot manikīru, priekšroka ir maigi bēšiem, neitrāli rozā un puscaurspīdīgi baltiem toņiem. Modē ir arī košie – aveņu un oranži sarkanie toņi. Klasiskos sarkanos toņus gan labāk atstāsim rudenim. No modes nekad neizies arī franču manikīrs. Tas gan var būt ne tikai klasiskais variants, bet arī kombinācijā ar melno, sarkano, koši rozā un citām krāsām.  

    Kā kopt nagus mājās

    «Mājās svarīgi kopt ne tikai nagus, bet arī roku ādu. Daudzi pēc dezinfekcijas līdzekļu lietošanas un biežās roku mazgāšanas jūt, ka āda kļuvusi krietni sausāka. Minimālais komplekts lietošanai mājās ir: vīlīte dabiskiem nagiem, lai varētu pievīlēt garumu un formu; kutikulu noņemšanas līdzeklis un apelsīna kociņš, lai attīrītu nagu no kutikulas paliekām; nagu stiprinātājs, kas tiek izvēlēts pēc nagu stāvokļa; kutikulas eļļa, lai mitrinātu kutikulas zonu, kā arī stimulētu naga atjaunošanu, un, protams, roku krēms.

    Kungu spēlītes

    Dāmas

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē