• Rīgas pirmā pāra iznāciens — modes eksperti izsaka kritiku

    Stils
    Evija Kalnbērza
    31. oktobris, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Rīgas domes jaunais priekšsēdētājs ar sievu apmeklēja Rīgas Krievu drāmas teātra sezonas atklāšanu – lugas Tas notika Višī pirmizrādi. Šī bija pirmā reize, kad Staķi izgāja sabiedrībā jaunajā statusā – kā mēra kungs un kundze. PDz stila eksperti atzina – jaunajam Rīgas saimniekam noderētu stilista padoms.

    Kompliments mēra kundzei

    Deniss: «Salīdzinājumā ar priekštečiem šajā amatā Staķim vairāk jāpadomā par savu ārējo tēlu. Viņš ģērbjas pārāk sportiski, un tā nav labākā izvēle. Patiesībā esmu pārsteigts, ka Staķa kungs izskatās šādi. Ja runājam par dresskodu, tas ir pilnīgi garām. Rodas sajūta, ka šo komplektu kāds izveidoja tumsā. Es labprāt nosūtītu Staķa kungam stilistes numuru, lai atvieglotu mēram dzīvi un viņam nebūtu jātērē laiks un enerģija lēmumiem par apģērba izvēli. Kundzes stilu gan vērtēju pozitīvi.

    Vēlos gan uzsvērt, ka mūsdienās nedomāšana par savu vizuālo tēlu arī ir izvēle. Tomēr tā ir slikta izvēle, īpaši laikā, kad visi sūdzas par zemo sabiedrības ieskaiti politikā. Jo it kā jau modīgais barista tagad rullē Rīgu, tomēr mēs esam 2020. gada beigās, nevis lieso gadu sākumā…»

    Kā sešgadīgas dāmas kavalieris

    Guna: «Manuprāt, jaunajam Rīgas mēram profesionāla stilista padoms ļoti noderētu. Kad dodaties uz teātra pirmizrādi, vecās, labās, nodilušās džinsa bikses labāk atstājiet mājās. Nestrukturētā žakete un spoži baltais krekls situāciju neglābj. Tie nepiestāv viens otram un vēl mazāk – biksēm. Brīvā laika apavi ar biezo zoli arī nav tā pārliecinošākā izvēle, apmeklējot teātri vai operu. Tauriņš šajā gadījumā koptēlu padara nevis svinīgāku, bet infantilāku.

    Šāds ansamblis gan labi piestāv manas sešgadīgās meitas mazajiem kavalieriem, kad apmeklē viņas ballītes. Nomainot balto kreklu uz rūtainu, bet sportiskos apavus uz brogiem, komplekts lieliski piestāvētu ekscentriskam profesoram pensijas vecumā, bet ne galvaspilsētas domes priekšsēdētājam. Virs žaketes solīdam kungam labāk vilkt trenci vai mēteli, nevis vējjaku.

    Lai palīdzētu savai dzimtajai pilsētai, esmu gatava sniegt bezmaksas konsultāciju. Esmu pārliecināta, ka arī Deniss neatteiktu.

    Turpretī mēra kundze ar savu izskatu priecē. Man visvairāk patīk apavi un plānās zeķes.»

    1 komentārs

    Leila Raģele
    Vēlos nepiekrist stilīgu kritikai. Stilista uzdevums ir ieteikt stila uzlabojumus, ja to kāds lūdz. Taču pati esmu apģērbu dizainere un man ļoti patīk cilvēka individuālais stils, lai kāds tas būtu , pārliecināts cilvēks ir noteikti arī brīvs un tiesīga izvēlēties ka sevi apģērbt un iziet sabiedrībā. Saskaņots pāris. Nav nekādas kritikas vajadzīgas. Paldies. Mans subjektīvais viedoklis. Manuprāt ļoti radoši, drosmīgi un atraktīvi. Nav jāizskatās tā kā sabiedrība diktē

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē