• Rīgā pasniegs meistarklases seksuālās dzīves pilnveidošanai

    Sekss
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Kā sagādāt partnerei baudu tikai ar pirkstiem, kādas pieaugušo rotaļlietas izvēlēties, kā ar apzinātiem pieskārieniem padarīt attiecības tuvākas un kas jāzina par erotiskās sasiešanas mākslu šibari — šīs tēmas tiks detalizēti apskatītas intīmpreču veikala «SexyStyle» seksuālajai izglītībai veltītajās meistarklasēs maijā. Tās aicināts apmeklēt ikviens pilngadīgs interesents, kurš vēlas bagātināt savu intīmo dzīvi un palutināt mīļoto.

    Lai sabiedrībā veicinātu atklātu sarunu par veselīgu seksualitāti un lauztu ar to saistītus aizspriedumus, intīmpreču veikals jau vairāk nekā gadu piedāvā pastāvīgu meistarklašu programmu. Maijā četri vakari būs veltīti praktiski pielietojamām tehnikām, kuru apgūšana ļaus meistarīgāk stimulēt konkrētas erogēnās zonas, un veidiem, kā paspilgtināt ierastos intīmos rituālus.

    21. maijā notiks meistarklase «Šibari pamati: teorija un prakse», kas kļuvusi par veikala pieprasītāko izglītības pasākumu. Tās dalībnieki gūs ieskatu Japānas erotiskās sasiešanas mākslas šibari vēsturē, uzzinās par drošības un komunikācijas aspektiem, kā arī par šibari sējumu dažādību, atribūtiem un prakses pielietošanas veidiem. Vakara gaitā dalībnieki praktiski iemācīsies siet divus šibari pamatmezglus. Meistarklasi vadīs šibari praktizētāja Kate Dudure, kura piedalījusies jomas meistaru vidū pazīstamajā Eiropas rigeru (sējēju) un modeļu apmaiņas pasākumā EURIX Berlīnē un iejutusies abās no šīm lomām.

    23. maijā tiks atzīmēta «ToyTuesday» jeb «Rotaļlietu otrdiena», kurā eksperta vadībā apmeklētājiem būs iespēja gūt pilnīgu ieskatu plašajā pieaugušo rotaļlietu pasaulē, uzzināt, kā tās atšķiras un kā izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko.

    24. maija meistarklasē «Pieskārieni dziļākai intimitātei» īpaši būs gaidīti pāri, jo tā atklās apzināta pieskāriena nozīmi intīmās dzīves kvalitātes uzlabošanā un partneru savstarpējās sapratnes veicināšanā. «Jo labāk katrs cilvēks izprot savu ķermeni un tā reakcijas, jo vairāk baudas avotu iespējams atrast un norādīt uz tiem arī savam partnerim. Savukārt spēja nolasīt mīļotā ķermeņa signālus paver jaunus veidus, kā sniegt parnerim vēl vairāk patīkamu emociju,» komentē autormeistarklases vadītāja, seksualitātes pētniece un pasniedzēja Natalja Sorokina.

    Sorokina vadīs arī meistarklasi «Tikai ar pirkstiem! Fantastiska fingeringa paņēmieni», kas notiks 31. maijā. Tā ir programmas jaunums, taču jau guvusi interesentu atsaucību, jo pierāda, ka prasmīga stimulācija ar pirkstiem var būt ne tikai daļa no kārdinošas priekšspēles vai kaislīgas kulminācijas, bet arī pašpietiekams veids, kā uzburt fantastiskas, vēl nepieredzētas sajūtas. Tehnikas tiks demonstrētas uz manekena — šī un citas meistarklases neietver jebkādu atkailināšanos.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē