• Renārs Kaupers pārslimojis kovidu: Arī mani pirms pāris nedēļām noķēra Covid-19 vīruss

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    16. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pagājušajā svētdienā runas par iespējamu saslimšanu ar Covid-19 komentēja Prāta vētras solists. Koronavīrusa dēļ nenotiks grupas paredzētās uzstāšanās Krievijā.

    «Draugi, sirsnīgs sveiciens. Īsziņas un uzmanība šajās dienās gāž no kājām! Renār, vai viss labi? Kā ar veselību? Steigšu visus nomierināt. Jūtos ļoti labi, esmu vesels, un ir pagājušas trīs dienas kopš manas karantīnas un izolācijas beigām. Jā, patiešām, arī mani pirms pāris nedēļām noķēra Covid-19 vīruss, kuru izslimoju salīdzinoši vieglā formā.

    Trīs dienas bija gripas sajūta – kaulu laušana un neliela temperatūra. Nu jau vairāk nekā 10 dienas jūtos labi, un nav ne mazāko slimības simptomu. Sirsnīgs paldies visiem, kas rakstīja uzmundrinošus vārdus šajās dienās! Turpināsim sargāt sevi un citus! Lai priecīga un veselīga 2. advente visiem!» Instagram ierakstīja Renārs Kaupers.

    Grupas Prāta vētra menedžementa vadītāja Aija Auškāpa PDz izskaidroja arī to, kas notiek ar Prāta vētras Jaungada koncertiem Krievijā, uz kuriem joprojām tiek tirgotas biļetes. «Saskaņā ar jaunāko informāciju no koncerta organizatoriem Pēterburgā un Maskavā Covid-19 pieaugošās izplatības dēļ tiek ieviesti stingrāki ierobežojumi publisku pasākumu norisei.

    To rezultātā Prāta vētras koncerti šobrīd nenotiks.

    Tiklīdz būs precīza informācija par jauno koncerta datumu, informēsim tos, kuri jau iegādājušies biļetes,» PDz atzina Aija.

    30. decembrī prātnieki bija plānojoši priecēt fanus Sanktpēterburgā klubā A2 Green Concert, kas spēj uzņemt 4000 cilvēku. Sēdvietu biļešu cenas bija no 22 līdz 77 eiro, un lielākā daļa jau izpirktas. Koncerta potenciālie apmeklētāji bija aicināti grupas uzstāšanās laikā izmantot individuālos aizsardzības līdzekļus – maskas un cimdus, kā arī ievērot citam no cita drošu attālumu. 31. decembrī un nākamā gada 1. janvārī Prāta vētra bija plānojusi uzstāties Maskavas klubā Glavclub Green Concert, kas var uzņemt ap 3000 cilvēku. Tur biļešu cenas bija no 27 līdz 116 eiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē