• Pikanti foto: Skandalozais Bērziņš atklāj, kādēļ ir kopā ar 10 gadus jaunāku meiteni

    Slavenības
    Gita Vīksne
    20. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artūrs Bērziņš un Keita.
    Foto: No privātā arhīva
    Artūrs Bērziņš un Keita.
    Šonedēļ provokatīvais mākslinieks Artūrs Bērziņš svin 40. jubileju, un daudz aprunātā pusmūža krīze viņu nebaida. Jau ceturto gadu viņš ir laimīgi precējies ar savu daiļo mūzu un atzīst – tagad kaisli stiprina briedums.

    Mākslinieks Artūrs Bērziņš allaž izcēlies ar provokācijām – performancēm, erotiku mākslā, neparastiem rituāliem. 20. aprīlī viņam aprit 40 gadi. «Jūtos kā vienmēr – aizņemts ar interesantiem darbiem, kuri palīdz nedomāt par nesvarīgām lietām, kuras šā vai tā nevar izmainīt (smejas). Kā vienmēr jūtu sevī gan dumpniecisku jauneklīgumu, gan nopietnu attieksmi pret dzīvi un pasauli, kurā esmu iesviests. Pēdējo gadu laikā tā sāk mani fantastiski pārsteigt. Biežāk gan sliktā nozīmē, toties galvenais, ka pārsteidz. Jo, kamēr mūs var pārsteigt, mēs nenovecojam!» žurnālam «Privātā Dzīve» saka Bērziņš.

    Jau deviņus gadus viņam ir lieliska sabiedrotā – sieva Keita, kura nereti ir modele viņa skandalozajiem mākslas darbiem. Tas, ka Artūra sieva ir desmit gadus jaunāka par viņu, pārim nekad nav traucējis. «Ja neskaita to, ka Artūram ir lielāka dzīves pieredze, ikdienā šo vecuma starpību nejūtam,» saka Keita. Savukārt Artūrs skaidro: «Psiholoģijas grāmatās esmu lasījis – lai sievieti spētu piesaistīt vīrietis, viņam jābūt autoritātei. Nobriedušākam vīrietim būt par autoritāti padodas labāk. Ja paskatās vēsturē, tad daudzi dzejnieki, mākslinieki un  rokstāri ir kopā ar gados jaunākām dāmām. Viņi spēj iedvesmot jaunas meitenes, un jaunas meitenes iedvesmo viņus.»

    «Man kā vīrietim pirmais impulss bija Keitas āriene. Mūsu starpā gan uzreiz radās saikne, pateicoties mākslai, kas joprojām ir fundamentāla attiecību sastāvdaļa. Mums labi sakrita gaumes,» atklāts ir Bērziņš.. Savukārt Keita teic: «Mani Artūrā piesaistīja inteliģence, viņa neordinārais skatījums uz lietām, spēja uz dziļu cilvēka dvēseles analīzi un prāta briedums. Viņš ir kā bruņinieks – pašaizliedzīgs un drosmīgs.»

    Neparastas bija arī abu kāzas, kur mīlestības altārim tika ziedotas abu asinis, un pēc tam tās piedāvāja dzert kāzu viesiem. «Mūsu kāzas ir lielisks paraugs radošumam it visā – arī attiecībās. Mums tās bija maksimāli kreatīvas un atrautas no ikdienas. Kur jūs vēl esat redzējuši kāzas, kuru ceremonijā jaunlaulātie cienā viesus ar savām asinīm no laulības zvēresta biķera?» saka Artūrs.  

    Vairāk lasiet un skatiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Lūsēni atkal kopā. Maija beidzot pārtrauc 30 gadu ilgo klusēšanu
    • Uzpeld šova Ģimene burkā zvaigznes tumšā pagātne. Bijusī izstāsta visu!
    • Kā dzīvo prezidenta kandidāts Pīlēns
    • «Sūkā manu mēli!». Ko par skandalozo Dalailamas izgājienu domā pašmāju slavenības
    • «Mani izglāba dēls...» Atklāta saruna ar bijušo ministru Artūru Tomu Plešu
    Privātā Dzīve nr16/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē