• «Nožēlojami un pretīgi!» Edgara Liepiņa dēls par tēva vārda izmantošanu politikas spēlītēs

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    27. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Liepiņš.
    Foto: Facebook
    Kristaps Liepiņš.
    Sašutumu par deputāta amata kandidātes Lindas Liepiņas rīcību priekšvēlēšanu kampaņā neslēpj aktiera Edgara Liepiņa dēls Kristaps.

    Uzstājoties ar runu partijas «Latvija pirmajā vietā» kongresā, 13. Saeimas deputāta amatu pametusī Linda Liepiņa kā uzskates līdzekli izmantoja aktiera un komiķa Edgara Liepiņa fotogrāfiju un viņa it kā teiktus vārdus: «Ja sīku cilvēciņu nosēdina lielā krēslā, tad sīkajam cilvēciņam nedraud nekas. Briesmas draud sabiedrībai! Edgars Liepiņš.»

    Liepiņa klātesošajiem stāstīja, ka Edgars ir viņas novadnieks, no kura politiķe «mantojusi dziedāšanu un aktiera spējas».

    Gan savu runu kongresā, gan bildes, kur redzama ar aktiera fotogrāfiju fonā, politiķe publiskojusi sociālajos tīklos. Tur to pamanīja aktiera dēls alpīnists Kristaps Liepiņš. «Jau kārtējo reizi kādam mazam cilvēkam, raujoties pie lielas varas, ir vēlme izmantot mana tēva vārdu savās netīrajās politiskajās spēlēs,» pikts sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» ir viņš.

    «Pēdējos 10 gados tā nav pirmā reize, kad kāds to uzdrīkstas bez atļaujas darīt. Tā rīkojusies gan Zaļo un zemnieku savienība, gan Gobzems. Politikā neesmu un nebūšu, arī mans tēvs nav bijis. Tāpēc nevienam nav morālu tiesību viņa vārdu iesaistīt savās netīrajās spēlītēs. Īpaši, ja tētim ar tādiem nu galīgi nebūtu pa ceļam!» uzskata Kristaps.

    Viņš uzsver, ka Liepiņa ne tikai neatļauti izmantojusi viņa tēva bildi, bet arī piedēvējusi viņam svešus vārdus. «Tas ir citāts no Valda Artava feļetona «Formai ir jāatbilst saturam». Nu jau dažus gadus tas klīst apkārt un tiek iepīts politiskajās spēlēs. Bet uzdot Liepiņu par tā autoru ir vai nu stulbings un klaja nezināšana, vai, kā mūsdienās saka, viltus ziņa. Politiķei, kura vēlas būt Saeimas priekšsēdētāja, jau nu vajadzētu pārbaudīt, ko citē publikas priekšā,» uzskata Liepiņš.

    Citas interesantas ziņas lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!

    • Apprecējusies Elīna Maligina! Tas notika Gibraltārā. Kas viņš ir?
    • «Es visu daru tā, kā gribēja Mārtiņš». Komponista Brauna atraitne par sērām, pieminekli un vīra patieso nāves iemeslu.
    • Rolands Prīverts ticis pie sievas. Nosvin kāzas pēc labākajām tradīcijām
    • Šovā Dejo ar zvaigzni kūst kilogrami. Uzzini, kurš tagad sver mazāk.
    Privātā Dzīve nr39

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē