• Mūrniece pēc trīs gadu dīkstāves emocionāli atvadās no leģendārās viesnīcas

    Biznesa sieviete
    Evija Kalnbērza
    12. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Linda Mūrniece.
    Foto: facebook
    Linda Mūrniece.
    Ar ballīti, draugiem un bijušajiem kolēģiem viesnīcas «Roma» vadītāja Linda Mūrniece atvadījās no vietas, kuru vadīja astoņus gadus.

    Saldsērīgā gaisotnē 1. augustā tika nolaists lielais Latvijas karogs, kas vairākus gadus bija viesnīcas «Roma» foajē. Viesnīcas vadītāja Linda Mūrniece atklāj – karogu viņa savulaik bija atradusi iepriekšējā saimnieka krājumos un to izkārusi. Viesiem pie tā ļoti paticis fotografēties.

    Pasākumā viesnīcas kolektīvs un draugi baudīja mūziķu, kas savulaik šeit spēlējuši viesnīcā, uzstāšanos. Vēl pēdējo reizi tika izstaigāti viesnīcas numuriņi un pārcilātas atmiņas, kas saistītas ar šo leģendāro vietu. Viesi izklīda vien ap pusnakti. «Viss šķita kā agrāk – valdīja ierastā kņada un jautrība. Taču nākamajā rītā sapratu – nekad vairs nebūs kā agrāk,» žurnālam «Privātā Dzīve» saka Linda Mūrniece.

    Viesnīca gan vēl nav pārdota. «Rit trešais gads, gaidot, kad varēšu kaut ko dzīvē mainīt. Karoga noņemšana bija emocionāls solis. Kad sākās pandēmijas aizliegumi un aizgāja pēdējais viesnīcas klients, savam kolektīvam apsolīju – kad sapratīšu, ka nekas vairs neatjaunosies, mēs karogu kopā noņemsim,» atminas viņa.

    «Emocionāli nevarēju atbrīvoties no šīs vietas. Klīdu pa tukšo viesnīcu, raudāju, kaut ko gaidīju…

    Nu jau pāris gadu mēģinu uzturēt vien kafejnīcu «Mazais Otto», kura vēl augustā būs atvērta. Taču ik pa laikam nāk neadekvāti rēķini, un es saprotu, ka viesnīcu nav iespējams atdzīvināt,» teic Mūrniece.

    Viņa saka – izdevumi viesnīcas un kafejnīcas uzturēšanai šobrīd ir daudz lielāki nekā ieņēmumi, tāpēc arī šāds skumjš lēmums. No septembra ēka būšot slēgta, un, kamēr nebūs uzradies jauns saimnieks, Linda to vēl pieskatīs. «Cerams, ka ilgi nebūs jāgaida, kad varēšu no šīs vietas aiziet pavisam. Noņemot karogu, kļuva daudz labāk, jūtos atvieglota, nevis bēdīga,» teic Mūrniece.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē