• FOTO: Lelde Dreimane sapulcē draugus muižā, lai paziņotu grandiozus jaunumus

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    7. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ēriks Ozollapa, Lelde Dreimane un Diona.
    Foto: Picture Agency
    Ēriks Ozollapa, Lelde Dreimane un Diona.
    Ceturtdienas vakarā ar ziediem viens pēc otra Nordeķu muižā ieradās aktrises draugi un kolēģi, lai kopā ar Leldi nosvinētu kādu īpašu notikumu.

     

    Pagājušajā ceturtdienā aktrise Lelde Dreimane saaicināja viesus Nordeķu muižā, jo viņai nudien ir, ko svinēt. Lelde bija tērpusies melnā bikškostīmā un izskatījās žilbinoši. Svētku dienā ar viņu kopā bija arī jaunais draugs suņuks Rainis, kurš arī pārpārēm baudīja viesu uzmanību. Šis Leldei bija ļoti īpašs vakars. Izrādās, Dreimane ir sieviete ar krampi. Ja kaut ko vēlas, tad noteikti to dabū gatavu. Tieši tāpēc viņa ir ne tikai aktrise, bet arī veiksmīga uzņēmēja. Viņai jau labu laiku ar draugu Ēriku Ozollapu ir kopējs ēdināšanas bizness. Taču ar to skaistulei nav gana. Viņa iekāpusi jaunā – kosmētikas lauciņā.

    «Domā, tici, dari. Tāds šobrīd ir moto. Ar Denisu Jerjominu esam uzņēmuši kursu un ļoti mērķtiecīgi virzāmies uz priekšu,» atzina Lelde.

    «Paldies, dārgā Lelde, par atbalstu un nenormālajām darba spējam, šī kolaborācija ir ļoti skaļa, jo satiekas Auns ar Strēlnieku, produkts sanācis tiešām kolosāls, esam malači!» sajūsmā bija viņas jaunais biznesa partneris Deniss Jerjomins.

    Šajā vakarā viņi abi ar Leldi prezentēja jaunu kosmētikas produktu – sejas masku, kas sola ievērojami uzlabot ādas kvalitāti. Brīnumlīdzeklis jau ir pārdošanā interneta veikalā.  

    Svinīgajā vakarā muiža līksmoja gan horeogrāfe, filmas «Ekstāze» zvaigzne Linda Kalniņa, gan dziedātājs Miks Dukurs ar draudzeni, gan jaunā dziedātāja Diona, sabiedrības dāma Ieva Adamss un daudzi citi

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē