• Markus Riva filmējas populārā Krievijas muzikālajā šovā: Šī ir lieliska iespēja satikt Krievijas šovbiznesa zvaigznes

    Mūziķi
    Gita Vīksne
    7. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Šī ir lieliska iespēja satikt Krievijas šovbiznesa zvaigznes – Nikolaju Baskovu, Sergeju Lazarevu un citus,» PDz saka latviešu mūziķis, kas šobrīd filmējas Krievijā populārā muzikālajā šovā.

    «Maskavā plānoju uzturēties mēnesi,» PDz atklāj Markus Riva, kurš kopā ar vēl diviem latviešiem piedalās Krievijā populāra muzikālā šova Ну-ка, все вместе! trešās sezonas filmēšanā. Markus ir viens no simts mūzikas ekspertiem, par kura simpātijām cīnās šova dalībnieki. Jo vairāk žūrijas locekļu pieceļas kājās, jo lielākas izredzes turpināt šovu. Ekspertu rindās ir arī Krievijā dzīvojošā dziedātāja un režisore Liene Greifāne, kā arī latviešu dziedātāja Kamilla jeb Jana Kļaviņa, kas šajā šovā uzvarēja pērn. «Šova producenti mūs visus sasēdināja līdzās,» stāsta Markus.

    «Ir interesanti piedalīties filmēšanā un skatīties, kā te viss notiek. Producentu kompānija, kas mani uzaicināja piedalīties šovā, noformēja dokumentus, lai es varētu ieceļot Krievijā. Ar parasto vīzu tas patlaban nav izdarāms,» norāda viņš. «Varu gūt vērtīgu pieredzi, ko vēlāk izmantošu, vadot Latvijas šovus,» uzsver dziedātājs, kas ir vadījis pašmāju muzikālo šovu X Faktors.

    «Būdams šeit, varu redzēt, kā strādā šova vadītājs Nikolajs Baskovs. Ir lieliska iespēja satikt Krievijas šovbiznesa zvaigznes – Filipu Kirkorovu, Sergeju Lazarevu, Ani Loraku, Valēriju un citus. Filmēšana ir jau gandrīz pusē, atlicis nofilmēt vēl piecus raidījumus,» pagājušajā otrdienā atklāja Markus.

    Krievija ir viena no Covid–19 pandēmijas vissmagāk skartajām valstīm pasaulē, tomēr Rivu tas neatturēja no šī piedzīvojuma.

    «Zinu, ka Krievija pēc Covid-19 saslimušo skaita ir 4. vietā pasaulē, un kaut kādu nedrošību tas, protams, raisa.

    Tomēr pirms katra raidījuma filmēšanas tiek veikti Covid-19 testi. Daudz kur pie ieejām, arī viesnīcā, tiek mērīta temperatūra. Skaidri apzinos, ka vīruss var būt jebkur, tādēļ ievēroju pastiprinātu piesardzību,» apliecina viņš. 

    «Krievijā  ir atvērts pilnīgi viss – sākot ar drēbju veikaliem, frizētavām un sporta klubiem un beidzot ar restorāniem un naktsklubiem. Pats esmu apmeklējis sporta klubu un dodos uz pārtikas veikaliem. Citur eju tikai tad, ja tas nepieciešams manai profesionālajai darbībai,» uzsver Markus. Viņš jau paguvis sniegt interviju vietējā radiostacijā un piedalīties kādā fotosesijā.

    «Tagad, kad Latvijā korporatīvo pasākumu sezona ir pilnībā apstājusies, cenšos šo laiku izmantot savā labā, atrodoties Krievijā. Nevienu brīdi neesmu sēdējis mājās un raudājis, ka man nav darba. Katrā bezizejā atrodu kādu risinājumu. Paldies Dievam, nevaru sūdzēties, ka man klātos ļoti slikti. Protams, nācās iepauzēt daudzus darbus, toties ir laiks jaunu dziesmu un kreatīvu ideju radīšanai. Mani peļņas avoti šobrīd ir mūzikas straumēšana, producēšana un rakstīšana citiem. Man nepatīk vārds influenceris, jo sevi par tādu neuzskatu, taču savus sociālos tīklus tagad aktīvi izmantoju komerciālos nolūkos,» neslēpj Riva.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē