• Krištopana meita grib mainīt uzvārdu? Vilis: «Nikola uzskata, ka esmu atpalicis.»

    Slavenības
    11. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vilis Krištopans
    Foto: Vilis Krištopans
    Vilis Krištopans
    No partijas «Latvija pirmajā vietā» saraksta Saeimā ievēlēts ne tikai ekspremjers Vilis Krištopans, bet arī viņa dēls Kristaps.

    «Jau gandrīz 20 gadus neesmu bijis Saeimā. Kā skatos uz atgriešanos? Nu, jāglābj valsts. Bez mums tāpat neviens to neizglābs,» pārliecināts ir Vilis Krištopans. Viņaprāt, dēls Kristaps vietu starp 100 deputātiem nopelnījis pats. «Droši vien uzvārds gāja pa priekšu, bet viņš veselu gadu nostrādāja partijas labā. Birojā baigo melno darbu darīja. Visi ar viņu apmierināti, jo viņš ir komunikabls, zina četras valodas, viņam ir laba izglītība, beidzis Maiami Universitāti. Kristapam ir arī pieredze, palīdzēja brālim Kasparam lielu objektu savulaik renovēt. Nostrādāja vairākus smagus gadus par golfa menedžeri. Ir arī uzvarējis Latvijas čempionātu golfā. Man bija 39 gadi, kad mani 1993. gadā pirmo reizi ievēlēja Saeimā. Kristapam arī tagad ir 39. Sagadīšanās,» nosaka Vilis.

    Nikola Krištopane
    Nikola Krištopane

    Par savu un partija biedra Aināra Šlesera ievēlēto dēlu viņš saka: «Jaunajiem tagad būs sevi jāparāda. Ja izdarīs kaut ko, varēs taisīt karjeru, ja ne – paši vainīgi.»

    Tikmēr Krištopana jaunākā atvase Nikola, kas jau mēnešiem ilgi protestē pret ģimenes aktivitātēm saistībā ar vakcināciju un politisko ideoloģiju, sociālajos tīklos bija sākusi interesēties, kā var nomainīt uzvārdu. Vilis par to nav gluži sajūsmā:

    «Nu… Kas viņa būs bez uzvārda?

    Mums ar Nikolu ir tīri politiskas domstarpības. Viņa ir par praidu, es – pret.  Nikola uzskata, ka esmu atpalicis, ka ģimenes vērtības ir globāla atpalicība. Viņai vajag praidu, progresīvos, viendzimuma laulības. Kam gan to? Viņai taču ir draugs, normāli dzīvo… Nesaprotu Nikolu. Prasu viņai, kāpēc iet uz praidu, un viņa saka – tāpēc, ka tā ir brīvība. Nezinu, kas tā par brīvību…

    Mums ar meitu ir vienošanās, ka paliekam katrs pie savām domām. Vismaz pagaidām. Tāpēc par politiku pat nediskutējam. Naida gan mums nav,» apgalvo Vilis un ironiski piebilst: «Kaut gan, kas zina, varbūt arī kļūšu moderns un sākšu staigāt pa praidiem…»

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē