• Kluba KadagiPiens līdzīpašnieks Dainis Grūbe: Ierobežojumi ir traki nesamērīgi

    Nauda
    22. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    «Kamēr valsts grūž vājprātīgākos līdzekļus airBaltic, mēs darbdienās esam slēgti un domājam – johaidī, ko lai dara?» PDz atklāj kluba KadagiPiens līdzīpašnieks Dainis Grūbe.

    «Situācija nav nekāda iepriecinošā, klubu darbdienās esam izvēlējušies slēgt ciet, apmeklētājus gaidām piektdienās uz austeru un bingo vakariem un sestdienās – uz jauno nakts tirgu. Ar visiem ierobežojumiem klubā varam ielaist līdz 40 cilvēkiem.

    Kopā ar aizliegumu strādāt pēc pusnakts, jo Covid-19, kā visi zina, pamostas tieši pusnaktī, un liegumu cilvēkiem dejot atrodamies supersliktā situācijā.

    Izdodam telpas prezentācijām, un šobrīd mums tas ir izdzīvošanas jautājums. Primārais ir samaksāt īri, rēķinus piegādātājiem un darbiniekiem algas. Par peļņu šobrīd nav runas,» atzīst kluba līdzīpašnieks.

    Viņaprāt, šobrīd noteiktie ierobežojumi klubiem, bāriem un kafejnīcām ir traki nesamērīgi. «Netiek vispār piedāvāti nekādi varianti. Vienkārši nedrīkst, un viss, turklāt vēl draud ar sodiem. Citās valstīs uzņēmumiem nāk pretī un atlaiž, piemēram, īres maksājumus vai izsniedz kompensācijas.Kas mums?

    Pirmajā Covid-19 vilnī dīkstāves pabalstu iedeva tikai vienam mūsu darbiniekam.

    Arī visi maksājumi mums jāturpina veikt pēc pilnas programmas. Gan par elektrību, gan gāzi, gan siltumu,» sašutis ir Dainis.

    Viens no Latvijas labākajiem aktieriem teic, ka ar biznesa partneriem sarēķinājis – ja noteikumus ignorēs, strādās un maksās sodus, uzņēmums darbosies pat labāk, nekā ievērojot visus noteikumus.

    «Esam tagad likuma kalpi, jo negribam pārkāpt noteikumus, taču esmu dzirdējis, ka citi pārkāpj un dzīvo labāk. Mēs tomēr negribam pakļaut riskam ne darbiniekus, ne apmeklētājus. Bet vispār – nepadodamies un plinti krūmos nemetam! Strādāsim, kamēr vien spēsim, meklējot aizvien jaunus risinājumus, kā ierobežojumu laikā izdzīvot.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē