• Kašers palīdz jaunietei «nomest» 15 gadus no sava tēla

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Modes eksperta Kašera prasmīgajās rokās šoreiz nonākusi grafikas dizainere Megija, kuru «Stila patruļa» aizturējusi par diezgan nopietnu noziegumu gan pret stilu, gan pašas veselību – «krokšu» apaviem vēsā rudens dienā.

    Taču tas vēl nav viss – pēc eksperta domām, Megija nu itin nemaz neizmanto sava jaunā vecuma priekšrocības – eksperimentēt, būt košai, spilgtai, trakai. Megijas milzīgā, ķermeni paslēpjošā jaka pat sākotnēji radījusi viņam asociācijas «sirmu omīti gados». Taču pīrsings degunā tomēr liecina, ka zināms «trakums» meitenei piemīt.

    Lai iedrošinātu ģērbties stilīgāk un «nomest vismaz 15 gadus no sava tēla» Kašers kopā ar grima mākslinieci Ēriku Megijai izveidos ļoti ekstravagantu, skandalozā jauniešu seriāla «Eiforija» iedvesmotu tēlu, iekļaujot tajā pat violetu lūpu krāsu un izveidojot moderno slapjo matu efekta frizūru. Stilīgu apģērbu jaunietei Kašers šoreiz piemeklēs veikala vīriešu nodaļā.

    Šādai parādoties ballītē, pēc Kašera domām, par Megiju runātu vēl ilgi. Taču kā uz jauno tēlu reaģēs pati Megija, un vai pašas draugs viņu vispār vēl pazīs?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē