• Kardiologa Andreja Ērgļa dēls izšķīries: Vienkārši neizturējām kovida laiku

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    23. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Natālija Tumševica un Kristaps Ērglis apprecējās 2017. gada vasarā.
    Foto: F64
    Natālija Tumševica un Kristaps Ērglis apprecējās 2017. gada vasarā.
    Rīgas balles patroneses un medicīnas nozarē strādājošā uzņēmēja attiecības nav izturējušas pandēmijas radīto slogu – viņi šķīrušies, bet saglabājuši draudzību.

    Nu jau kādu laiku Rīgas domes vēlēšanās laimi iemēģinājušās uzņēmējas un Rīgas balles patroneses Natālijas Tumševicas profilos sociālajos tīklos vairs nevar atrast kopbildes ar vīru, slavenā kardiologa Andreja Ērgļa dēlu Kristapu Ērgli. Arī rozā zelta laulības gredzens ar briljantu vairs nemirdz viņas zeltnesī, un no profiliem pazudis pieņemtais vīra uzvārds – Ērglis.

    «Jā, mēs ar Kristapu vairs neesam kopā,» PDz apstiprina Natālija. Viņa gan uzreiz atzīst, ka ar vīru saglabājusi labas attiecības.

    «Nebija nekādu pāridarījumu, šķīrāmies uz draudzīgas nots. Tagad esam labi draugi, arī mūsu vecākiem ir labs kontakts. Vienkārši neizturējām kovida laiku, un saglabāt attiecības mums nesanāca. Sarunājām, ka šķirsimies, jo tā būs labāk abiem. Dzīve turpinās,» nevēloties precīzi atklāt, cik ilgi jau bauda brīvas sievietes statusu, teic Tumševica.

    Kristaps un Natālija kopā bija no 2015. gada maija, taču pazina viens otru jau agrāk – bija tikušies tenisa kortos, jo abu dzīvē nozīmīgu lomu ieņem teniss, arī viņu tēvi aizrāvās ar šo spēli.

    Romantiskas attiecības sākušās pēc skaista Kristapa žesta – viņš nosūtīja Natālijai 101 rozi un kartītē ierakstīja tikai savus iniciāļus. Pēc kāda laika Kristaps Natālijai sagādāja vēl vienu romantisku pārsteigumu – ceļojumu uz Ņujorku, kur, aizvedis mīļoto sievieti uz viņai nozīmīgu pilsētu, sāka runāt par ģimenes veidošanu. Bildinājumu Kristaps izteica vienā no siltākajiem 2017. gada vasaras vakariem Rundāles pils parkā.

    Laulības savukārt notika 2017. gadā 9. septembrī, un tās kļuva par vienu no krāšņākajiem tās vasaras pasākumiem. Safotografējušies uz AB dambja, gredzenus Natālija un Kristaps mija restorānā Andrejsalā radu un atsevišķu prominentu viesu pulkā.

    Līgava uz ceremoniju tika atvesta izpušķotā Porsche 911 auto un izskatījās spoži – Natālija bija īstenojusi savu sapni par Swarovski kristāliņiem klātu zīmola Maggie Sottero baltu princeses kleitu, par aksesuāriem izvēloties luksusa zīmola Chopard rotas.

    Pēc stundu garās ceremonijas jaunlaulātie ar kuģīti tika aizvesti uz krastmalu, kur Melngalvju namā Natālija bija sarīkojusi Rīgas balli. Pusnaktī balles viesi tika cienāti ar Natālijas un Kristapa kāzu torti. Pēc pasākuma bija nelabvēļi, kas Tumševicai pārmeta savu privāto svinību apvienošanu ar pilsētai nozīmīgu labdarības pasākumu.

    Tā gan šo četru gadu laikā nav vienīgā reize, kad Natālijai nācies uzklausīt pārmetumus par viņas lolojumu Rīgas balli. Proti, pamatīgs skandāls izvērtās par 2020. gadā pandēmijas laikā Natālijas rīkoto Rīgas balli, kura rīkotāju vidū jau nokristīta par dzīrēm mēra laikā. Šajā pasākumā, kurā bija tādi prominenti viesi kā labklājības ministre Ramona Petraviča, Eiroparlamenta deputāts Andris Ameriks, ekspremjers Valdis Birkavs un citi, netika ievēroti epidemioloģiskie noteikumi. Par balles rīkošanu Natālijai vajadzēja pat samaksāt sodu – 250 eiro.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē