• Juris Kulakovs: Esmu kļuvis ļoti garlaicīgs – nedzeru un nesmēķēju

    Personība
    Evija Kalnbērza
    3. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins (F64)
    Komponists, kurš pērn pārcieta pamatīgas veselības problēmas, pirms divām nedēļām mundrs un labā omā ieradās uz sava kolēģa mūzikla ģenerālmēģinājumu.

    Komponists Juris Kulakovs pirms divām nedēļām sēdās tramvajā, lai nokļūtu uz Jāņa Lūsēna mūzikla Zvaigznes bērns ģenerālmēģinājumu VEF kultūras pilī.

    PDz viņš pastāstīja – nu jau esot pie labākas veselības, nesen saremontējis auto un ar to atbraucis no mājām līdz galvaspilsētas centram. Tālāk ceļu nolēmis mērot ar sabiedrisko transportu, bet ne jau tāpēc, ka būtu plānojis ballēties.

    «Esmu kļuvis ļoti garlaicīgs – vairs nedzeru un nesmēķēju,» atklāja viņš. Pērn viņš pamatīgi nobiedējis savus tuviniekus un kolēģus, jo Kulakovam bijusi mirdzaritmija, bet pagājušā gada nogalē komponists pārcietis acu operāciju, lai no novērstu kataraktu.

    Pēc izrādes Kulakovs atzina – viņam nedaudz pietrūcis kontrastu un kaislību, taču Lūsēna muzikālais sniegums bijis profesionālā līmenī. Redzētais un dzirdētais Juri pat iedvesmojis.

    «Pats šobrīd neko jaunu nerakstu, jo neprasās, bet, skatoties šo mūziklu, aizdomājos – vajadzētu atjaunot un izdot vai pārstrādāt citam sastāvam savu mūziklu Mazais princis. Uzskatu, ka tas ir labākais, ko esmu radījis,» sacīja viņš.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē