• Jauna mīla karantīnā — aktieris Bens Afleks ir atkal iemīlējies

    Slavenības
    Inese Mizovska
    13. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia
    Aktieris Bens Afleks ir atkal iemīlējies, un, kamēr ASV plosās koronavīruss, bauda kopābūšanu ar savu jauno draudzeni.

    Pērn tika šķirta Bena Afleka un Dženiferas Gārneres laulība, kurā dzimuši trīs bērni – Violeta, Serafina un Semjuels. Aktieri sadalīja savus 145 miljonus vērtos īpašumus un saglabāja draudzīgas attiecības. Pēdējie pieci laulības gadi aktieriem bija smagi. Galvenais iemesls nesaskaņām bija Bena alkoholisms. Gārnere daudz pūļu veltīja tam, lai izvilktu Afleku no atkarības purva. Arī tad, kad viņi jau dzīvoja šķirti, aktrise turpināja atbalstīt Benu. Afleks vēl februārī intervijās stāstīja, ka ļoti nožēlo, ka nav spējis saglabāt ģimeni.

    Tagad Aflekam beidzot izveidojušās jaunas attiecības, un Gārnere no sirds priecājas par bijušo vīru. Bena sirdi iekarojusi 31 gadu vecā kubiešu aktrise Ana de Armasa, ar kuru viņš spēlēja laulātu pāri filmā Dziļais ūdens.

    Anas karjera sākās Spānijā, kur viņa filmējās populārā jauniešu seriālā, un Holivudā tika pamanīta tikai pirms dažiem gadiem. Nupat viņa atveidojusi galveno sieviešu lomu jaunākajā filmā par Džeimsu Bondu, kuras pirmizrāde pandēmijas dēļ atlikta līdz rudenim.

    Pavasarī abi manīti kopā pusdienojam restorānā, un martā amerikāņu tabloīdi vēstīja, ka Afleks devies ceļojumā uz jaunās draudzenes dzimteni. Pirms dažām nedēļām pāris uzsāka kopdzīvi Losandželosā, un Ana labprāt pavada laiku kopā ar Afleka bērniem. Aktrisei savu bērnu vēl nav. 2013. gadā izjuka viņas laulība, kas ilga vien divus gadus. Pēdējās romantiskās attiecības Anai de Armasai bija ar kādu kubiešu mākslinieku.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē