• Kuri būs 2019. gada īpašie datumi?

    Horoskopi
    Gita Vīksne
    20. decembris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Skaitļi ietekmē mūsu dzīvi – ir īpašie datumi un dienas, kas sola veiksmi un tādas, kurās izdošanās nav lemta. Sertificēta numeroloģe un projekta simboli.lv autore Dita Blūma-Balinska atklāj, ar kādiem cipariem mums būs jārēķinās 2019. gadā.

    Devītnieks atsijās graudus no pelavām

    «Skaitļa 9 enerģija dāvās cilvēkiem spēju starp daudzām lietām izvēlēties vajadzīgāko. Tas ir kā sava veida noslēgums un kopsavilkuma izdarīšana. Cilvēki sapratīs, ka ir lietas, kas ar laiku zaudē savu nozīmi vai lietojumu, tāpēc jaunajā gadā būs jāpieņem daudz svarīgu lēmumu. Tas, kas būs ar paliekošu vērtību, tiks kopts un daudzināts. No tā, ko vairs nevēlēsies, būs jāatbrīvojas. Ikviena lieta, situācija vai cilvēks aizejot atstās iespēju un telpu, lai ienāktu kas jauns.

    Skaitļa 9 princips ir graudu atsijāšana no pelavām, tādēļ 2019. gadā cilvēkiem būs jāmāk atšķirt to, kas viņiem dzīvē ir svarīgs un kas nav.

    Lai virzītos uz pilnību, cilvēki nedrīkstēs tērēt laiku mazsvarīgajam – gan fiziski, gan morāli novecojušu lietu un likumu uzturēšanai. Katra diena prasīs jaunu redzējumu.

    Numeroloģiski raugoties pirmskaitļos, pēc 9 atkal sekos 1, kas dos iespējas uzsākt ko jaunu un lielu. Jo labāk būs sakārtots vecais, jo labāks nāks jaunais. Nākamais ir gads, kam būs raksturīgas lielas cerības un, iespējams, arī šo cerību piepildījums.

    Ja nākas daudz saskarties ar skaitli 9, tā ir zīme, ka kaut kas jānoslēdz, jāsakārto, jāsaliek punkti uz i.» 

     

    Trijnieka enerģija pieprasīs vieglumu

    «2019. gadu simbolizē cipara 3 enerģija (to iegūst, skaitot kopā 2+0+1+9=12, 1+2=3). Jo vairāk cilvēki visam pievērsīsies ar vieglumu un interesi, jo labāk. Jaunajā gadā visaugstāk tiks novērtēta izdoma, inovācijas un vienkārša lietu uztveršana. Tas būs laiks, kad varēs baudīt visu skaisto un interesanto – apmeklēt teātrus, koncertus, izstādes. Viss, kas rada prieku, ir 2019. gada trumpis. Liela nozīme būs draugiem. Tāpēc veltīsim laiku, lai būtu kopā, priecātos, atpūstos un censtos visā atrast ko labu.»

     

    Kad labāk precēties?

    «9.09.2019. kāzām nav tas sliktākais variants, taču labāk to darīt rīta pusē. Ir daži rādītāji, kas laulību slēgšanai šajā dienā nav labvēlīgi, tomēr plusu ir vairāk nekā mīnusu. Numeroloģiski šīs dienas enerģija atrodas zem skaitļa 3, kas vairumam cilvēku var piešķirt vieglumu un draudzīgumu noslēgtajā savienībā. 

    19.09.2019. numeroloģiski ir drošs un iezīmējas ar plusiem. Šī diena ir vērsta uz visu praktisko un stabilo.

    2019. gadā ir periodi, kad laulību tēmām radīsies dažādi apgrūtinājumi. Ieteicamie mēneši precībām ir janvāris un februāris, aprīļa sākums, septembra beigas, oktobris un decembris.»

     

    Ko numeroloģe iesaka darīt katrā no nākamā gada mēnešiem:

    Janvāris

    Jebkuras idejas var realizēt, ja tām ir labs pamatojums un liela vēlme. Darbs ar emocijām. Plusu un mīnusu analizēšana.

     

    Februāris 

    Labs laiks romantikai un randiņiem. Pat ja daudz gadus esat kopā, nekas neliedz kaut kur aiziet kopā un izbaudīt mirkli. Īsts mīlas mēnesis.

     

    Marts 

    Nozīmīgs laiks, lai stabilizētu attiecības, sāktu kopdzīvi vai domātu par savu dzīvesvietu.

     

    Aprīlis 

    Apkārt virmo jaunrades un zinātniskais gars. Jautājumu vairāk nekā atbilžu, prāts strādā dubultā devā. Nekas nav vienkārši, visu var sarežģīt vēl vairāk. Liels ieguvums būs tiem, kas atradīs laiku sev, dabai un jaunam atklājumam. 

     

    Maijs 

    Prāts vēlas lidināties, bet darbi sauc. Svarīgi ir koncentrēties, lai līdz galam izdarītu visu, kas vajadzīgs, un galvenais – apsolīts. 

     

    Jūnijs 

    Savu ražu var ievākt, ja pirms tam ir kaut kas iesēts. Šoreiz sekmīgāk ir pabeigt iesākto, sakārtot un parūpēties par to, kas jau ir mūsu īpašumā. Tas var dot lielāku motivāciju jauniem plāniem, kas jau drīzumā būs klāt.  

     

    Jūlijs 

    Jaunas iespējas, jauni draugi, jaunas idejas un nekā stabila. Lai arī šķiet, ka notikumi uzņem apgriezienus, tomēr tie ir tikai impulsi, bet ne rezultāts. Ļaujieties iedvesmai! 

     

    Augusts 

    Labāk sēdēt un klausīties, ko citi saka, nekā pārāk strauji rīkoties. Ja esi ko uzsācis, turpini pie tā strādāt. Veltas cerības var radīt konfliktus. Arī nepatiesi izteikta informācija neko labu nenesīs. Vajag pārbaudīt. 

     

    Septembris 

    Liela nozīme ir pateiktajam. Svarīgi, lai tas saskan ar domām, vārdiem un arī darbiem. Labs laiks būt kopā ar draugiem un izbaudīt kopējas aktivitātes un pasākumus.

     

    Oktobris 

    Tieši pamatu likšana ir ļoti svarīga. Draugi to novērtēs, un labs tiek atdarīts ar labu. Liela nozīme ir vārdam paldies.

     

    Novembris 

    Visu vajag darīt brīvi un nepiespiesti. Zaudēs tas, kas centīsies ko ierobežot un ielikt kastītē, un tam visam vēl uzlikt robežas.

     

    Decembris 

    Draudzīgs gada noslēgums. Savā ziņā kā kopsavilkums, kad šķiet – gads tomēr bija diezgan labs un neplānoti izdevies. Galvenais būt kopā ar tiem, ko mīlam, un ļaut viņiem sajust, cik daudz jums tas nozīmē.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē