• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 31. oktobra līdz 6. novembrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    31. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Strauji var mainīties plāni un apstākļi, kas izsitīs tevi no sliedēm. Svarīgi būs atšķirt, kas tiešām ir problēma un kas ne. Neizdari pārsteidzīgus secinājumus.  

    Var rasties sajūta, ka pār tevi gāžas pienākumu lavīna un tu nesaproti, ar ko sākt. Izveido darbu sarakstu, atzīmē prioritātes. Var būt kārdinājums pievērsties kam jaunam un atraktīvam, tomēr vērtīgāk būtu tikt galā ar to, kas jau ir.

    Notikumi mīlas dzīvē liks sakopot spēkus un runāt patiesi, rīkoties godīgi vispirms jau pašai pret sevi. Brīvajām var rasties lieliskas iespējas iepazīties mājas ballītēs.

    • Veiksmīgs  31. oktobris un 1. novembris.

    Vērsis

    Lieliska, emocijām un baudām piepildīta nedēļa. Tevis paveikto beidzot pamanīs un novērtēs. Saņemsi atzinību un komplimentus gan no tuvākajiem cilvēkiem, gan no svarīgām amatpersonām.

    Kolēģi un sadarbības partneri tevi iedvesmos un uzmundrinās rīkoties aktīvāk – spert kādu drosmīgāku soli pretim sapņu īstenošanai. Vari saņemt jaunu darba piedāvājumu vai paaugstinājumu amatā. 

    Mājas dzīvē var būt pa kādam asumiņam, viens uz otru skatīsieties caur greizsirdības un aizdomu brillēm, tomēr tie būs tikai mazi mirkļi, lai saprastu, cik partneris tev tuvs, dārgs un svarīgs.

    • Veiksmīgs 1. un 2. novembris.

    Dvīņi

    Lai gan pārmaiņu vēji pūtīs spēcīgi, kardinālus lēmumus vēl nevajadzētu pieņemt. Vairums situāciju no tevis prasīs spēju atkāpties un palūkoties uz notiekošo it kā no malas. Nesteidzies ar secinājumiem un lēmumiem. 

    Labāk veiksies darbs vienatnē, būs grūti iekļauties komandā. Nevēlēšanās rēķināties ar citu zināšanām un laiku darbu neietekmēs, bet attiecības gan var ciest.

    Kamēr pašai nebūs skaidrs, ko īsti vēlies, tikmēr arī tava otra pusīte jutīsies diskomfortā. Iespējami bezjēdzīgi strīdi. Gaismā var nākt neatrisinātas situācijas, kas briedušas jau krietnu laiku. 

    • Veiksmīgs 3., 4. un 5. novembris.

    Vēzis

    Turpinās patīkamu un iedvesmojošu notikumu laiks. Lēmumus, kas varētu būtiski ietekmēt lielus procesus, pagaidām labāk atlikt, taču vērts ieguldīt enerģiju, lai nostiprinātu kontaktus. 

    Darba dzīvē viss ritēs it kā veiksmīgi, tomēr komunikācija ar darba devēju vai kādu sadarbības partneri var radīt mulsumu un neskaidrības. Kādam citam var tikt piedēvēti tavi panākumi.

    Arī romantiskās attiecībās iespējams mulsuma brīdis, var pārņemt sajūta, ka īsti neko nespēj ietekmēt. Lai to pārvarētu, vērts uz situāciju palūkoties no citas puses, izsverot visus plusus un mīnusus. 

    • Veiksmīgs 2. un 6. novembris.

    Lauva 

    Var iezīmēties tendence uz pārmaiņām, taču mēģini visu izvērtēt, nevis ar skaļiem saukļiem skriet nezināmā virzienā. Attiecībās ar līdzcilvēkiem īpaši jūtīgs laiks, ar kādu pat var kardināli mainīties attiecības. 

    Attiecības ar klientiem, kolēģiem un partneriem šonedēļ būs  pirmajā un pašā svarīgākajā vietā. Enerģiju ieguldi esošās sadarbības nostiprināšanā un kvalitātes uzlabošanā. 

    Mīlas dzīvē veids, kā tu komunicēsi un kā mācēsi pasniegt informāciju, var būt izšķirīgais kādā sadzīviski sarežģītā mirklī. Lūko uz visu notiekošo reaģēt pieņemoši un bez dusmām.

    • Veiksmīgs 31. oktobris un 6. novembris.

    Jaunava 

    Jutīsi, ka pienācis laiks pārmaiņām dzīvē, taču, iespējams, tām jānotiek tikai izjūtās. Svarīgi būs ieklausīties sevī, izjust notiekošā patieso būtību, nevis paļauties tikai uz prāta apsvērumiem.

    Darba dzīvē vairāk plūdīsi pa straumi, tomēr neaizmirsti, ka roka uz pulsa ir jātur visu laiku. Kaut kur tuvumā var būt lieliskas iespējas atvieglot savu darba dzīvi – atliek vien būt vērīgai un tās pamanīt.

    Brīvās saņems pulka uzmanības apliecinājumu, par tevi izrādīs interesi, saņemsi uzaicinājumus un komplimentus. Ja esi attiecībās, vairāk prieka gūsi ārpus mājas.

    • Veiksmīgs 1. un 2. novembris.

    Svari 

    Vai nu pasīvi ļausies notikumu gaitai, vai arī enerģiski darbosies, rezultāts būs viens un tas pats, tāpēc svarīgi būs izvērtēt, kur ir un kur nav vērts ieguldīt savu enerģiju un laiku. 

    Darba dzīvē liela nozīme būs visam, kas saistīts ar finansēm. Var rasties labas iespējas nopelnīt, tikai rūpīgi jāizvērtē visi iespējamie riski. Izvairies no darījumiem ar nepazīstamiem cilvēkiem.

    Attiecībās iespējamas patīkamas pārmaiņas. Vairāk laika ieteicams pavadīt ārpus mājām tikai divatā vai nelielā draugu lokā. Brīvajām būs viegli iepazīties, taču domas un jūtas ātri var mainīties. 

    • Veiksmīgs 3., 4. un 5. novembris.

    Skorpions 

    Lai gan reāli nekādu lielo problēmu nebūs, var uznākt pesimisma vilnis. Var rasties izteikta vēlme urķēties pa nesenā pagātnē pieņemtajiem lēmumiem, kritiski pētīt līdzcilvēku darbības un izpausmes. 

    Darba jomā gaidāma mierīga un veiksmīga nedēļa, darbi ies no rokas bez īpašas piepūles. Gan no sevis, gan no kolēģiem un sadarbības partneriem prasīsi daudz – svarīgi nepārspīlēt.

    Arī personīgajās attiecībās vari kļūt pārāk prasīga, nespēsi būt iejūtīga pret izredzēto, bieži izskanēs pārmetumi. Iespējams, labākais variants būtu brīvo laiku šonedēļ pavadīt atsevišķi. 

    • Veiksmīgs 5. un 6. novembris.

    Strēlnieks

    Lai gan tev var pavērties daudzsološas iespējas, būs jāvelta daudz laika un vērības tam, lai izdarītu īstās izvēles. Brīžos, kad lēmumus pieņemt būs grūti, labāk pārāk nesaspringt, atstājot izvēli uz nākamo dienu. 

    Darbā no tevis gaidīs iniciatīvu, uzņemšanos, gatavību spert pārliecinošus soļus. Taču ļoti svarīgi būs visu apdomāt un izvērtēt. Neapdomīga rīcība var izraisīt domino efektu, kas turpināsies vēl ilgi.

    Attiecības ar mīļoto cilvēku var tevi nogurdināt – lai gan vairāk gribēsi baudīt klusumu un vienpatību, nāksies daudz runāt, skaidrot, saskaņot savas vēlmes.

    • Veiksmīgs 31. oktobris, 4. un 5. novembris.

    Mežāzis

    Gaidāms ļoti dinamisks un enerģisks laiks, nemitīgi būs jābūt gatavai aktīvi darboties. Var pārņemt sajūta, ka tieši tu esi visu notikumu centrā un tev jāuzņemas par visu atbildība.

    Darbā var atrisināties tādi jautājumi, kuru dēļ ilgstoši neesi varējusi tikt pie skaidrām atbildēm. Taču, tiklīdz tas notiks, būs jārīkojas uzreiz, neko neatliekot. Jābūt gatavai lieliem pavērsieniem. 

    Ja esi nesen iepazinusies, attiecībās viss attīstīsies maziem solīšiem, pavisam lēnām, taču nozīme būs katram vārdam un notikumam. Aktuāls var kļūt jautājums par kopdzīves uzsākšanu.

    • Veiksmīgs 1. un 2. novembris.

    Ūdensvīrs

    No tevis var tikt prasīta diezgan liela atbildība, gan darbā, gan ģimenē būs jāpieņem nozīmīgi lēmumi, jāveic savi pienākumi un vienlaikus jāmēģina novērst citu kļūdas.

    Var būt sajūta, ka visa pasaules atbildības nasta uzlikta uz taviem pleciem, taču nenovērtē par zemu kolēģus – ja izmantosi viņu atbalstu un paļausies uz viņiem, viss atrisināsies viegli.

    Tevi  sagaida patīkams pārsteigums un jūtu uzvirmojums mīlas dzīvē. Vari iemīlēties tā, ka zeme zem kājām nodreb, būsi atvērta romantikai un baudas piepildītiem notikumiem. Ja esi attiecībās, vari saņemt bildinājumu.

    • Veiksmīgs  3., 4. un 5. novembris.

    Zivis 

    Baudīsi dzīvi un visu, kas tajā notiek. Jutīsies viegli un labi, būs sajūta, ka viss notiks tieši tā, kā vēlies tu. Un arī tad, ja nāksies sastapties ar kādiem sarežģījumiem, spēsi ātri ar tiem tikt galā.

    Darbā gaidāma lieliska un jaudīga nedēļa. Izdosies izkustināt nozīmīgus procesus, pieņemsi lēmumus, kas iepriekš šķita pārlieku sarežģīti. Darba devējs un partneri tevi augstu novērtēs.

    Romantiskajā dzīvē netrūks prieka un jauku piedzīvojumu. Ilgstošās attiecībās no jauna uzvirmos kaislību dzirkstele, jutīsies kā medusmēnesī. Jaunas attiecības attīstīsies strauji un stabili.

    • Veiksmīgs 1., 2. un 6. novembris.


     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē