• FOTO: Ostapenko jubilejā šika pludmales ballīte

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    23. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pa dienu tērpusies luksusa zīmola Louis Vuitton kleitā, bet vakarā – Moschino sportiska stila kostīmā, Latvijas tenisa zvaigzne 8. jūnijā nosvinēja savu 24. dzimšanas dienu.

    «Saldie 24! Paldies visiem, kas šo dienu padarīja tik īpašu,» pagājušajā otrdienā sociālajos tīklos pavēstīja Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko. Atbilstoši tā brīža epidemioloģiskās drošības noteikumiem tenisiste savas 24. dzimšanas dienas viesus bija sapulcinājusi zem klajas debess – pie kādas privātmājas baseina.

    Svinību vieta bija dekorēta ar hēlija baloniem rozā krāsā. Par godu jubilārei bija izveidota īpaša foto siena, ko arī rotāja baloni. Viesi varēja ieņemt vietas pie trīs galdiņiem, kuru kopējais sēdvietu skaits nepārsniedza tobrīd valstī atļautos 20 cilvēkus, kas drīkstēja satikties ārā.

    Viesi varēja atlaisties arī uz baltiem pufiem, kas bija izvietoti īpašā nojumē.

    Pandēmijas dēļ tenisistei nācās būt pieticīgai muzikāla pavadījuma izvēlē – ja citus gadus jubilejas viesus izklaidēja tādi iemīļoti skatuves mākslinieki kā Musiqq un dziedātājs Intars Busulis ar pavadošo grupu, šogad rūpes par dzimšanas dienas ritmu tika uzticētas dīdžejam.

    Īpašajā dienā Aļona bija tērpusies 2600 eiro vērtā Louis Vuitton kleitā, kuru vakarā nomainīja pret zīmola Moschino sportiska stila kostīmu – šortiem un hūdiju, kurus rotāja populārā lācēna Tedija seja. Spilgti dzeltenā Aļonas vakara tērpa cena lēšama ap 800 eiro. Jubilejas viesu vidū šoreiz nebija redzams tenisistes draugs – futbolists Artūrs Karašauskas. Vēl pagājušajā vasarā viņš sociālajos tīklos ir dalījies ar vairākām abu kopbildēm, pie vienas no tās lakoniski norādot – mīlestība.

    Vienā no 24. jubilejas fotogrāfijām gan redzams milzīgs rožu klēpis, kuram Aļona blakām uzzīmējusi lielu sirdi. Vai tās dāvājis Artūrs, viņa neatklāj.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē