• Dagmāra Legante-Celmiņa vada raidījumu savā viesistabā: Nejūtu, ka es atrastos darbā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    Anastasija Kuzminova
    14. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, INSTAGRAM
    «Mājās esmu gan es, gan mani sarunbiedri,» PDz stāsta kanālā STV Pirmā! jaunā raidījuma Kā Tev iet? vadītāja, kas savus varoņus intervē attālināti.

    «Atbilstoši šobrīd valstī esošajai situācijai esmu izvēlējusies vadīt raidījumu no mājām,» stāsta jaunā trešdienu vakaru raidījuma Kā Tev iet? vadītāja Dagmāra Legante-Celmiņa.

    «Patiesībā šī ideja dzima tieši aicinājuma dēļ visiem palikt mājās. Vēlējos dot cilvēkiem sajūtu, ka viņi šajā laikā nav vieni. Un vislabāk to var apjaust, sarunājoties ar citiem. Mājās esmu gan es, gan mani sarunbiedri, kas katrā raidījumā ir divi. Aprunājoties ar viņiem, jūtu, it kā mēs būtu arī cits pie cita mazliet paciemojušies. Visi ir savā komforta zonā, tādēļ arī sarunas ir patiešām sirsnīgas,» atzīst Dagmāra.

    Reizi nedēļā pie viņas atbrauc televīzijas operators, kas nofilmē divas sarunas, kas notiek, izmantojot uz viesistabas galda novietoto datoru.

    «Filmēšanas laikā tiek ievēroti visi drošības noteikumi – gan ieturam distanci, gan lietojam roku dezinfekcijas līdzekļus. Atzīšos, ka man šī ir pirmā reize, kad veidoju tik garas sarunas, izmantojot programmu Zoom. Līdz šim par to neko nezināju. Videozvaniem biju lietojusi tikai Skype. Ir forši, ka man līdzās ir operators, kas var parādīt ko un kā darīt,» atzīst Dagmāra.

    «Sarunājoties ar cilvēkiem, nepārdzīvoju, ja pēkšņi istabā ieskrien bērni. Tā mājās vienkārši notiek, un es nemēģinu to kaut kā mākslīgi ierobežot. Nejūtu, ka viesistaba būtu pārvērsta par televīzijas studiju un es atrastos darbā. Sarunājoties ar cilvēkiem, man ir brīnišķīga māju sajūta. Tās nav intervijas, bet sarunas, kurās uzdodu šobrīd daudziem tik svarīgo jautājumu – kā tev iet?» stāsta Dagmāra.

    Vaicāta, kā iet viņai, Dagmāra ir vaļsirdīga: «Neslēpšu, ka pirmajās nedēļās no visa, kas notiek pasaulē, bija viegls šoks. No vairākiem pasākumiem, kurus iepriekš biju plānojusi vadīt, viens tika pārcelts, bet pārējie atcelti. Man vēl ir saglabājusies iespēja fotografēt žurnāliem, kas tupina iznākt, taču privātās fotosesijas ir atceltas. Saprotu, ka tas šobrīd nav primārais, kuram cilvēki gatavi tērēt naudu. Tāpēc mans šā brīža prieks ir raidījums – tas, kas šobrīd ir patiešām vajadzīgs.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē