• Bijusī Latvijas pirmā lēdija Iveta Vējone noskatījusi tērpu mazdēlam

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    11. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins (F64)
    Pēc Raimonda Vējoņa prezidentūras beigām bijusī pirmā lēdija sabiedrībā iziet retāk. Pagājušajā nedēļā viņa apmeklēja tērpu skati Rīgas Modes nedēļas laikā.

    «Viss ir apstājies, un sabiedrībā izeju reti. Nesen biju uz pasākumu Pārbaudi krūtis, lai dzīvotu, un arī uz šo modes skati atnācu, jo tās tēma man ir sirdij tuva,» atzīst bijusī Latvijas pirmā lēdija Iveta Vējone. Viņa ir Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas patronese, un sadarbībā ar to radīta zīmola Ameri jaunākā kolekcija Izadīt sapni. Eksprezidenta kundze atzīstas, ka attiecībā uz stila veidošanu viņa jūtas daudz brīvāk, jo viņu neviens vairs nepēta un nekritizē. Uz pasākumu Iveta bija ieradusies elegantā krēmkrāsas bikškostīmā, kuram pieskaņojusi oriģinālu klačsomu. To no ādas mežģīnēm darinājusi māksliniece Ginta Sičeva.

    Jau vairāk nekā gadu Ivetas dzīve rit rāmāk un tālāk no galvaspilsētas kņadas. Viņa PDz atklāj, ka sevi velta mājas darbiem – siltajā laikā bija daudz darāmā dārzā, bet tagad atliek vairāk vaļas grāmatām. Viņa gan uzsver – vienmēr jaatrod laiks arī sportiskām aktivitātēm.

    «Nedrīkst aizmirst, ka arī patlaban jāiet ārā pastaigāties, nūjot.

    Ogrē, kur dzīvoju, ir daudz labu vietu – varu staigāt gar Daugavu un Ogres upi, pa Zilajiem kalniem. Daudz laika sanāk pavadīt ar mazdēlu Valteru, kuram nu jau ir četrarpus gadu. «Viņš ir liels gudrnieks, kopā daudz strādājam, tagad, piemēram, grābjam lapas,» atklāj Vējone un plāno atvest mazo arī uz salonu Ameri, lai puisēns pats izvēlas sev kādu apģērbu, kurā ieadīti skaistie bērnu slimnīcas pacientu zīmējumi. 

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē