• Baņķieris Oļegs Fiļs un viņa mīļotā bauda romantiku Maldīvu salās

    Atpūta
    Gita Vīksne
    3. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Ne visiem koronavīrusa uzliesmojums izjaucis ceļošanas plānus. Arī slavenību vidū ir pāri, kas negrasās atteikties no tradīcijas baudīt sauli un okeānu ziemā. PDz viņi atklāj, ar ko jārēķinās, ja ceļo pandēmijā.

    «Valentīndienas brauciens mums jau kļuvis par tradīciju, turklāt tas bija rezervēts jau pirms ārkārtējās situācijas pagarināšanas,» atklāj bijušā baņķiera un Nurmuižas pils īpašnieka Oļega Fiļa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska. Viņi bauda brīvdienas Maldīvu salās.

    «Protams, es zināju, ka 7. februārī ārkārtējā situācija Latvijā nebeigsies un arī 7. aprīlī tas diez vai notiks. Taču nepārstāju ticēt. Kāds pandēmijas laikā ceļo ne reizi vien un nesaslimst, kāds neceļo, aiziet uz pārtikas veikalu un saslimst. Domāju, ka mēs visi to izslimosim, arī es. Tam nav nozīmes – inficēšos ārzemēs vai Latvijā. Ceru, ka tas būs vieglā formā,» spriež Kristīne.

    Pirms lidojuma ceļotāji veica Covid-19 testu. «Lidostā sastapu vīrieti, kuram aizkavējās reiss.

    Tas notika ne viņa vainas dēļ, taču beigās šo vīrieti neielaida lidmašīnā, jo testa rezultāti jau nieka pusotras stundas skaitījās nederīgi.

    Negribēju piedzīvot ko tādu, tāpēc Covid-19 testu taisīju pēdējā brīdī. Rezultātam jābūt angļu valodā un negatīvam. Izdrukāju atbildi desmit eksemplāros! Ja nu gadījumā tos kādam vajag. Vācijā vajadzēja 48 stundu derīgu testu, bet Maldīvās 96 stundas derīgu testu,» stāsta Kristīne. Lidmašīnā pāris pavadīja 12 stundas.

    Sākumā lidoja no Rīgas uz Frankfurti, tad – uz Maldīvijas galvaspilsētu Mali. «Atgriežoties būs tāda pati procedūra. Viesnīca testus taisa uz vietas. Cik ātri tie būs gatavi Maldīvu salās, vēl redzēsim,» saka Jelinska.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē