• Eksbaņķieris Oļegs Fiļs mīļotajai Jaungadā uzdāvina ļoti dārgu eksotisku kaķi

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    15. janvāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    No privātā arhīva
    Foto: Bengālijas kaķa cena ir no aptuveni 800 līdz 3500 eiro, atkarībā no dzimuma un klases.
    No privātā arhīva
    Bijušais ABLV Bank līdzīpašnieks savu mīļoto sievieti Jaungadā patīkami pārsteidzis – uzdāvinājis viņai sen kāroto Bengālijas šķirnes kaķeni.

    Eksbaņķiera Oļega Fiļa, viena no Latvijas bagātākajiem cilvēkiem, mīļotā sieviete Kristīne Jelinska gada sākumā Instagram profilā teju ik dienas publicē fotogrāfijas un video, kurās dažādās pozās redzams Bengālijas kaķis. Kristīne žurnālam Privātā Dzīve pastāstīja, ka tā ir dāvana viņai Jaungadā. «Ilgu laiku runājām par to, ka mums ir nepieciešams mājdzīvnieks, kas nestu mūsu mājām vēl vairāk siltuma un ģimenes sajūtas. Arī bērni sen sapņojuši par kādu mājas mīluli. Apmeklējām arī dzīvnieku izstādi, meklējot sev sirdij tuvāko dzīvnieku,» atzīst Kristīne. Viņa piebilst, ka pēcāk internetā kopā ar Oļegu ievērojuši Bengālijas kaķu šķirnes kaķēnus. «Mums viņi uzreiz iepatikās. Sākām interesēties par šo šķirni un iespējām tādu iegādāties. 1. janvārī mīļotais mani pārsteidza, un mājās tika atvesta Mia,» atminas Kristīne.

    Šī ir jauna un reta kaķu šķirne, kas pagājušā gadsimta 80. gados tika izveidota ASV, krustojot mājas kaķi ar Āzijas savvaļas leopardkaķi.

    «Viņi ir ļoti graciozi, slaidi, ar izteiktu savvaļas kaķa – leoparda – gaitu, skaistu, raibu kažoku. Tajā pašā laikā viņi ir jauki, mīļi un ātri pieķeras līdzcilvēkiem,» zina teikt Kristīne.  Vaicāta par vārda došanu kaķenei, viņa atzina: «Kaķenīti nosaucām par Miu. Ilgi nedomājām, jo galvenais bija, lai vārds ir skaists, īss un viegli izrunājams.Viņa ir ļoti jauka, Miai patīk mīļoties, gulēt mums blakus. Viņai tīk arī ciemiņi, jo kaķene ir drosmīga, rotaļīga un draudzīga,» atzīst Kristīne Jelinska.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē