• «Apmeklēšu ārstus…» Rubene atklāti par samaņas zaudēšanu TV tiešraidē

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    12. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Karīna Rubene uzteic sava kolēģa Gusta Kikusta un raidījuma viesa Armanda Ruka rīcību neparedzētā situācijā.
    Foto: No privātā arhīva
    Karīna Rubene uzteic sava kolēģa Gusta Kikusta un raidījuma viesa Armanda Ruka rīcību neparedzētā situācijā.
    «Varbūtības teorijas, ka esmu stāvoklī vai pie notikušā vainīga vakcīna, ir absurdas,» tagad saka «Rīta Panorāmas» vadītāja. Pagājušajā nedēļā tūkstošiem skatītāju bija satraukušies par viņas veselību.

    Pagājušajā nedēļā raidījuma «Rīta Panorāma» vadītāji Karīna Rubene un Gusts Kikusts intervēja Valsts policijas priekšnieku Armandu Ruku, kad Karīnai pēkšņi kļuva slikti. Policijas šefs un Rubenes kolēģis tūdaļ metās pie saļimušās žurnālistes. Ruks viņai pūta virsū gaisu un izrīkoja Gustu, lai viņš padod ūdeni. «Ātri, steidzami – sauciet ārstu!» sacīja Ruks. Kas tāds Latvijas Televīzijā līdz šim nebija pieredzēts.

    Rīta Panorāmas veidotāji uz dažām minūtēm pārtrauca raidījumu. Vērīgākie skatītāji uzreiz sāka izvirzīt versijas, kas varētu būt noticis. Izskanēja minējumi, ka žurnāliste varētu būt bērniņa gaidībās. Savu versiju steidza izteikt arī vakcīnu pretinieki, pieļaujot, ka droši vien tās ir komplikācijas pēc Covid-19 potes.

    Karīna žurnālam «Privātā Dzīve» noliedz visas izskanējušās versijas. «Kas īsti notika? Tiešām nezinu. Apmeklēšu ārstus, skaidrošu, meklēšu iemeslus…» sola Karīna.

    Tas bija īss, bet ļoti satraucošs brīdis...
    Tas bija īss, bet ļoti satraucošs brīdis...

    Kolēģa un policijas šefa rīcību tiešraidē viņa uzteic: «Gan paši, gan televīzijas vadība jau teikusi Rukam lielu paldies. Kad esi tādā amatā, teorētiski ir jābūt zināšanām, kā reaģēt šādos gadījumos. Otrs ir tas, ka reālajā dzīvē, nonākot šādā situācijā, kas droši vien nav ikdienišķa arī Rukam, tās zināšanas jāmāk izmantot. Atzīšu, tas, ko policijas priekšnieks izdarīja, bija tiešām profesionāli. Man bija ļoti laba sajūta.

    Tagad jokoju, ka arī es biju profesionāla, jo zināju, kad tieši noģībt.

    Ģību tad, kad bija īstais viesis studijā!» smejas žurnāliste. «Bet, ja nopietni – visu cieņu! Tagad ar lielu respektu skatos uz profesionāļu spēju rīkoties neikdienišķā situācijā.»

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē