• Agresīvs policists Rīgā piekauj sievieti, kad viņa aizrādījusi par atkritumu izmešanu

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Valsts policija sākusi administratīvo procesu par gadījumu, kad policists, iespējams, strīdā par atkritumiem nodarījis miesas bojājumus kādai sievietei.

    29.decembra vakarā sieviete izgājusi ārā no mājas, lai kopā ar savu draudzeni un suņiem dotos pastaigā pa Rīgas centru. Ejot pa Aleksandra Čaka ielu, meitenes pamanījušas automašīnu Škoda, no kura izkāpusi pusaudze, atvērusi mašīnas bagāžnieku, izņēmusi atkritumus un tos atstājusi ielas malā. Pēc tam pusaudze devusies atpakaļ uz auto.

    “Es tā skatos: “Kas tikko notika? Kāpēc tu izmeti savu miskasti? Rekur, ir miskaste – aizej un izmet!” Es aizrādīju, viņa bija diezgan jauna meitene. Viņa mani ignorēja.

    Es pateicu vēlreiz: “Aiznes savus atkritumus uz miskasti.” Viņa vienkārši gāja atpakaļ uz mašīnu, es pacēlu miskasti un pametu atkritumus viņai pie kājām, lai viņa tos savāc un izmet.

    No šofera puses izkāpa viņas tēvs (cik mums zināms), un viņš uzreiz gāja man virsū: “Kas tev ir par problēmu?” Pienāca tik tuvu, ka viņš man pieskārās. Viņš sāka mani grūstīt.

    Es jautāju: “Kāpēc jūs mani aiztiekat?” un atgrūdos. Viņš mani paņēma aiz matiem un pielieca. Es mēģināju pretoties un atbrīvoties no viņa, bet viņš vienkārši iesita ar otru roku pa seju. Es domāju, ka viņš man salauzīs degunu un izsitīs priekšējos zobus,” raidījumam Degpunkts atklāja cietusī.

    “Šī persona ir valsts amatpersona, policijas darbinieks. To, ka ir nodarīti miesas bojājumi, fons šai visai situācijai ir gaužām bēdīgs šobrīd, bet notiek notikušā apstākļu skaidrošana. Protams, ka tas ir pilnīgi pretrunā policijas darbinieka ētikai. Es tiešām labprāt gribētu sagaidīt slēdzienu, kāda ir tā smaguma pakāpe visam pasākumam.

    Šobrīd mēs zinām tikai vienu viedokli, tieši tāpēc gribas saprast, vai visai fona informācijai tiešām ir pamats. Jebkurā gadījumā vardarbība no policijas darbinieka puses vienkārši nav pieļaujama,” raidījumam pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Jānis Parādnieks.

    Vairāk par notikušo iespējams redzēt raidījuma Degpunkts sižetā:

    Saistībā ar notikušo incidentu Rīgas Latgales iecirknī sākts administratīvais process par miesas bojājumu nodarīšanu. Tāpat veikta ekspertīze miesas bojājumu smaguma pakāpes noteikšanai, pēc tās saņemšanas tiks lemts par turpmāko procesa virzību.

    Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, zvanot pa tālruni 67 085 929 vai 110.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē